Kendisine Musallat Olan Hayaleti Tabancayla Öldürmüş! Reddit Kullanıcısının Tüyler Ürperten Hikâyesi

Hayalet hikâyelerini pek çok kişi sever. Hatta bazı kişiler hikâyelerin içinde olmak bile ister. Peki ya evinizde ne olduğunu anlamadığınız, görünmez hayalet benzeri kişilerin olduğunu fark etseydiniz ne yapardınız? scarymaxx adlı Reddit kullanıcısı, evinde görünmez ve izinsiz bir misafir olduğunu söylüyor. Evindeki birkaç değişikliği fark eden ve birisi tarafından izlendiği düşüncesine kapılan Reddit kullanıcısı, başından geçen korkutucu olayı detaylıca anlatıyor.

Reddit kullanıcısı, haftalarca takip edildiğini hissetmiş.

Evindeki gariplikler ufak tefek, çok anlaşılmayan şekillerde başlamış. İlk başta sütyenlerinde bir değişiklik olduğunu fark etmiş. Renklerine göre sıralasa da hepsinin yerinin farklı olduğunu görmüş. Hikâyenin anlatıcısı; hepsi kırışıksız veya temiz de olsalar bir şekilde değişiklerdi, diyor. Sanki yanlış deterjanla yıkanmışlar ya da sabunlu ellerle dokunulmuşlar gibi duruyorlarmış. Buna ek olarak dairesinde de birkaç tuhaflık varmış. Kimse olmasa da zemin gıcırdıyormuş ve daha önce sadece cenaze evlerinde aldığı tuhaf bir koku duyuyormuş. Hatta bir sabah işe giderken aynasında büyük bir el izi olduğunu bile görmüş.

Ne yazık ki görünmez misafirin ziyareti uzaktan temaslarla devam etmemiş.

Reddit kullanıcısı, bir gece yüzüne çarpan nefesle uyanmış. Yüzünün birkaç santim ötesinde, bir köpek nefes nefese kalmış gibi sıcak bir nefes hissettiğini söylüyor. Ardından yatakta oturmak için doğrulmuş ve bir şeyin yere düştüğünü duymuş. Düşme sesinin arkasından uzaklaşan adımları duyarak 'Git buradan!' diye çığlık atmış.

Tüm ışıkları açıp odanın boş olduğunu görmüş ancak sabaha kadar uyanık kalmış.

Ertesi sabah yataktan kalktığında ayağına yere saplanmış bir iğnenin battığını hissetmiş. İğneyi banyoya götürüp ne olduğuna baktığında belirli açılarda şeffaflaşan keskin, sivri bir nesne olduğunu görmüş. İnternetten aratmaya çalıştığındaysa bir anda internetinde sorun çıkmış. Sesler genellikle geceleri geliyormuş ama Reddit kullanıcı sabahların da rahat geçtiğini söyleyemiyor. Koşudan geldikten sonra çıkardığı bir çift spor ayakkabısının kaybolduğunu görmüş. Hatta duş alırken birisi kendisine 'Çok güzelsin!' diyerek fısıldamış.

Çığlık atmış, çığlık atmış ve çığlıkların işe yaramadığını anlayana kadar çığlık atmış!

Ertesi sabah elinde çığlıklarından daha işe yarar bir şey olması için silah almaya gitmiş. Mağazada sakallı, babacan bir adam kendisine oyuncak gibi görünen 9 mm’lik bir silah satmaya çalışsa da o, 11 mermi alabilen daha büyük bir modeli tercih etmiş. Ardından biraz pratik yapmaya ihtiyacı olabileceğini düşünerek gençliğinde babasıyla yaptığı gibi poligona giderek atış çalışmış.

O gece kendisini güvende hissetmek için silahı yastığının altına koyarak uyumuş.

Gece, birisinin çıplak omzunu okşadığını hissederek uyanmış. Doğrulmaya çalıştığında kalçalarının şilteye yapışmış gibi bastırıldığını fark etmiş. Panikle bağırarak üzerindeki şeyi sert bir şekilde itmiş. Ardından bir homurtu duymuş ve görünmez şey bileklerinden tutarak kendisini aşağı itmiş. Reddit kullanıcısı, dudaklarında başka birinin dudaklarının ıslaklığını hissetmiş.

Bir şekilde tepki vermesi gerektiğini biliyormuş.

Dizini kaldırmış ve yumuşak bir şeye çarptığını hissetmiş. Sonrasında bir inilti gelmiş ve görünmez şeyin yatağın yanındaki sert tahtaya çarptığını duymuş. Uzanarak silahını almış ve şarjörünün yarısı boşalıncaya kadar ateş etmiş. Bir öksürüğü takip eder şekilde yalvaran bir sesin öksürmesini, durmasını istemesini ve 'Seni seviyorum.' dediğini duyunca da şarjörün geri kalanını boşaltmış.

Sonunda sesten kurtulmuş.

Tüm şarjörü görünmez şeyin üzerine boşalttıktan sonra ondan kurtulduğunu anlamış. Ancak artık yatak odasının zemininde ılık, ıslak bir havuz varmış. Reddit kullanıcısı burayı temizlemeye çalışsa da neyi temizlediğini göremediğinden zorlandığını söylüyor. Ayrıca kendisinden daha büyük ve ağır olan, nasıl kaldıracağını bilmediği şeyi evinden nasıl çıkaracağı hakkında da hiçbir fikri yokmuş.

Ne yazık ki yaşadığı gariplik, görünmez şeyden kurtulmakla bitmemiş.

Paspasını bulmak için garaja gittiğinde ön kapısının yavaşça açılıp kapandığını duymuş. İçeri girip yatak odasına yürüyen birkaç ayak sesi geliyormuş. Ayak seslerinden sonra odasından bant açma ve püskürtme şişelerinin sesini duyduğunu ekliyor. Reddit kullanıcısı, cesedin temizlendiğini anlamış ancak bu karmaşanın bir parçası olup olmadığını anlayamamış. Görünmez bir şeyi öldürmüş ve ne yapması gerektiğini bilmiyormuş.

Yeni Tinder Swindler'ımız Hayırlı Olsun: Yeni Tinder Dolandırıcısı, Brezilyalı Modelden Tam 70 Bin Almış
Babasının O Anda "Yanında" Olmasını İstemiş! Düğününde Tırnaklarını Ölen Babasının Külleriyle Süsleten Gelin
Bu Nasıl Anne? Kızından Daha Yaşlı ve Kilolu Olduğunu Kabullenemeyen Annenin Yaptıklarına İnanamayacaksınız
Küçük Bir Köy Kurabilirler! 39 Eş ve 94 Çocuğuyla Dünyanın En Kalabalık Ailesine Sahip Ziona Chana ile Tanışın

Popüler İçerikler

Gelinim Mutfakta'nın Popüler Kaynanası Beyhan Hanım'ın Kaşlarının Bi' Garip Değişimi
Seren Serengil, Gebze'deki Barınakta Katledilen Hayvanların Sesi Oldu: ''Buna Göz Yuman Herkes Suçlu!''
İkbal ve Ayşenur'u Vahşice Katleden Semih Çelik'in Annesi ATV'ye Konuştu: "İkbal Oğlumu Rahat Bırakmadı!"
YORUMLAR
21.12.2022

Kafasında yarattığı bir varlığı yine kafasında öldürmüş, ama kafasında nasıl ceset temizliği yapılacağını bilmediği için kaldıramamış.. (:

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ