"Kendisine mi Saçlarına mı Hayran Olsak?" İkileminde Bırakan 18 Ünlü Kadın

Saçlarının güzelliğiyle hem bizi kıskandıran, hem de özendiren o kadınlar;

1. Lucille Ball

Saçının doğal rengi kahverengi olsa da, dünya kızıl saç rengini onun sayesinde sevmiştir desek hiç abartmış olmayız. Aslına bakarsanız ünlü olduğu ilk zamanlarda, o da diğer ünlüler gibi tercihini sarıdan yana kullanmıştı. Ancak diğerleriyle arasında bir fark yaratmak adına, saçlarını parlak kızıl rengine boyattı. Çok da iyi yaptı!

2. Marilyn Monroe

Asıl adı Norma Jean Mortenson olan Monroe, sadece adını değil, koyu kahve saçlarını da ünlü olduğu dönem değiştirmekte hiçbir beis görmedi. Daha sonra 1930'lu yılların film yıldızı Jean Harlow'dan ilham alıp, saçlarını platin rengine boyattı. Dünya ona platin rengi saçlarıyla aşık oldu.

3. Rita Hayworth

Koyu kırmızı saçları Hayworth'un imzasıydı. Asıl adı Margarita Carmen Cansino olan Hayworth, siyah saçlıydı. Oyunculuğa başladığı stüdyodaki yönetmen saçlarını kırmızıya boyatırsa, çok daha yakışacağını söyleyince, onun sözünü  dinlemiş, bize sorarsanız çok da iyi yapmıştı!

4. Christina Hendricks

Aslında sarışın olan Hendricks, en sevdiği filmdeki karakterin kızıl saçlarını gördüğünde, resmen o renge aşık olmuş. Saçlarını boyattığında hissettiği tek şey, bu rengin tam onluk olduğuymuş. O günden beri de saçlarını hep bu renge boyattığını söylüyor.

5. Karen Elson

Elson'ın saçları mat sarı imiş. Onu turuncu kızıla boyatmaya ise, Christina Hendricks ikna etmiş. Birlikte bir çekim sırasında karşılaştıklarında, Elson'ın saçlarıyla mutlu olmadığını, sürekli onla oynadığını gören Christina, ona kendi saç rengini önermiş. Elson'ın söylediğine göre bu, o güne kadar aldığı en iyi tavsiyeymiş.

6. Gwen Stefani

Stefani'nin hikayesi ise pek çok kadınla benzer. Bir kalp kırıklığında yaşadığı depresyonu saçlarından çıkarmaya karar veren Stefani, kahverengi saçlarını sarıya boyatmış. Sonuç mu; Mükemmel elbette!

7. Katy Perry

Aslına bakarsanız Katy Perry, tam bir 'California Girl' diye tabir edilen, orada doğmuş sarışınlardandı. Gökkuşağının her tonunu saçında deneyen şarkıcı, her seferinde favori rengi siyaha döndü.

8. Emma Stone

İster inanın ister inanmayın, ama saç rengine aşık olduğumuz Stone da doğal sarışınlardan! Ancak o da kendisini kızıl olarak tanımlayanlardan. Bunun nedenini ise şöyle açıklıyor:

'Annem kızıl saçlıydı. Ben aynada kendi yansımamı görmemden çok, onu izleyerek büyüdüm. Eh haliyle de kızıl saçlarıyla büyülendim!' 

9. Leighton Meester

Kahverengi saçlarını sarıya boyatan pek çok ünlüyle karşılaştık, ancak sarı saçlarını kahverengine dönüştürmeyi Meester da gördük. Ne kadar yakıştığını ise tartışmamıza gerek yok bizce!

10. Gülşen Bubikoğlu

Bubikoğlu, koyu kahve saçlarına yaptırdığı sarı balyajlarıyla Yeşilçam'ın saçlarıyla en beğenilen isimlerindendi.

11. Türkan Şoray

Şoray'ın koyu kestane saçları, hem dönemindeki hem kendisinden sonra gelen nesilleri bile etkiledi, etkimeye de devam ediyor.

12. Filiz Akın

Akın, sarı saçlarıyla Yeşilçam'ın Avrupai yüzü, kolejli kızı, sarışın yıldızı olarak adını duyurdu.

13. Fahriye Evcen

Evcen, koyu kestane ve inanılmaz parlak saçları ile Türkay Şoray'ın mirasını yeni nesile taşıyor!

14. Bergüzar Korel

Korel, saç rengi ve modeliyle, bize Türkan Şoray'ı anımsatan bir diğer ünlü isim.

15. Meryem Üzerli

Hürrem Sultan Saçı olarak, dizinin yayınlandığı zamanlarda resmen moda olan bu renk ise hala en beğenilenler arasında!

16. Farah Zeynep Abdullah

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle hayatlarımıza giren Farah Zeynep koyu kahverengi saçlarını rolü için değiştirdi, o haliyle de pek çok kadına ilham verdi.

17. Tuba Büyüküstün

Şimdilerde Büyüküstün saçlarını kısacık kestirmiş olsa da, kalbimizdeki tahtını koyu kestane saç rengiyle elde etti.

18. Elçin Sangu

Sangu'nun herkesin ilk günden beri hayranı olduğu bakır kızıl tonlarındaki saç rengi ise doğal! Onun ten rengiyle enfes duran bu rengi, son zamanlarda pek çok kadın elinde fotoğrafla kuaföründen istiyor.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
YORUMLAR
15.01.2016

En sonda bir sac boyasi reklami bekliyordum.

15.01.2016

bende elçin sanguyu göreceğimizden emindim :))

15.01.2016

insanın saçını kızıla boyayası geliyo

17.01.2016

yüz rengin uymuyorsa bunlardan ziyade tarık mengüçe benzersin

15.01.2016

Sadece marilyn monroe ve türkan şoray

TÜM YORUMLARI OKU (22)