Kendisinden Yol İsteyen Motorlu Kuryeyi Darbedip Satırla Saldıran Sürücü Dehşet Saçtı

İstanbul'da yaşanan olayda, bir sürücü kendisinden yol isteyen motosikletli kuryeyi önce darbetti ardından ise satırla saldırdı. Sefa Akyüz isimli kurye acelesi olduğunu belirterek ışıklarda duran iki aracın arasından öne geçmek isteyince, darbedildi.

“Bagajından satır çıkardı ve bana doğru sallamaya başladı”

Olayla ilgili konuşan Sefa Akyüz, “Ben kuryeyim. Fatih'de Suriçi taraflarında 01 AIU 292 plakalı aracın arkasındaydım, kırmızı ışık yanıyordu. Arkadaştan acelem olduğu için yol istememe rağmen bana tehdit eder şekilde hakaret etti. Ben de bekleyemeyeceğimi ve acelem olduğunu söyledim. Bunun üstüne arkadaş aracından inerek yanıma geldi. Bana bir tane yumruk attı. Ben de kendimi savunmak için adamı ittiğimde bagajından satır veya pala benzeri bir şey çıkardı ve bana doğru sallamaya başladı. Etraftaki insanların ayırmasıyla kavga sona erdi” dedi.

“Bu olaydan dolayı ben işimden oldum, çalışamıyorum”

Kurye Akyüz, “Yeşil ışık yandığında ben çalıştığım yere giderken beni yolda sıkıştırdı. Dükkanıma kadar takip etti. Dükkanın önünde de bana tehditler ve küfürler savurmaya devam etti. Arkadaşın adı Sedat Yılmaz. Bu olaydan dolayı ben işimden oldum, çalışamıyorum. Motorum şu an kullanılamaz halde. Yaklaşık 10-15 bin TL masrafı var. Canımı zor kurtardım diyebilirim. Arkadaş, iş yerimi arayarak iş yeri sahibimi de tehdit etti. Onlara da aynı şekilde tehditler savurmuş” dedi.

Kaynak: İHA

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
16.05.2023

Plakası herşeyin özeti,deprem vaziyeti daha beter etti,her çeşit herif her yere dağıldı.😕

16.05.2023

Satırla saldırana söylenecek çok şey var ama biz değil emniyet söylemeli bu adamın anında yakalanıp içeri atılması lazımdı. Gelelim motorcuya videonun başını vermemişler başka sitelerde var o da iki arabanın arasından geçmeye çalışıyor geçemeyince arabalara vuruyor, tartışmanın başlaması ondan, o da bu adamdan düzgün değil yani, sen ambulans itfaiye polis değilsin geçiş üstünlüğün yok ters yönden gitmek kırmızıda geçmek gibi hakların yok madem taşıtsın taşıt gibi davran.

16.05.2023

satır ne alaka ? bagajda bijon anahtarı olur levye olur hadi onlar bir yana haydar olur (sopa) şerefsiz herif kaçak et mi kesiyorsun ne yapıyorsun satırla.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ