Kendisi Gitti Şarkılarını Miras Bıraktı! Ahmet Kaya'nın Unutulamayan 15 Şarkısı

Günün her anında sizi hüzünlendirebilecek şarkılarıyla, dertlerini müzik ve sözler ile resmeden bir sanatçı ve unutulmaz bir ses: Ahmet Kaya. Ölümü üzerinden geçen yıllara rağmen popülaritesinden hiçbir şey kaybetmeyen Kaya'nın, her bestesi ayrı güzel olsa da bazılarının yeri apayrı.

Ahmet Kaya'nın en sevilen şarkılarından birkaçını sizler için derledik.

1. Kum Gibi

2. An Gelir

3. Arka Mahalle

4. Beni Vur

5. Ağladıkça

6. Mahur

7. Hep Sonradan

8. Kendine İyi Bak

9. Acılara Tutunmak

10. Yakamoz

11. Giderim

12. Hani Benim Gençliğim

13. Şafak Türküsü

14. Korkarım

15. Nereden Bileceksiniz

Bonus: Fosso Nejdat

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
13.09.2018

Solcuların son sesle, İslamcıların kısık sesle, Ülkücülerin gizlice dinlediği bir efsanedir Ahmet Kaya..! Kimse laga luga yapmasın.

13.09.2018

Tabi tabi onun için onuncu yıl marşı eşliğinde "son sesle" şutladınız adamı ülkeden

Öncelikle Onedio'ya laf etmek yerine içeriği açtığınızda sarı kutucuk içinde ki yazıyı okumanız daha mantıklı olur.. Siyaset yapacağınıza adamın sanatına şarkılarıyla anmanız daha bir güzel olur en azından. Kezâ Ahmet Kaya'nın şarkılarını herkes anlamaz. Oyüzden çok fazlada takmamak lazım bu durumu..

13.09.2018

Bunun adı ne zamandır siyaset? Apoyu özleyenlerin yeri bu vatanın toprakları değildir. Sen de özlediysen bilelim. Sanatmış, sanat Müzeyyen Senar, Zeki Müren, Neşet Ertaş... gibilerin elinden çıkar.

Ahmet Kaya'ya apoyu özledim sözüyle linç ettiler de. Recep Tayyib Erdoğanın zamanında fetöyle ve onla bunla oturup kalkmasına bir şey diyemezler. Her insan hata yapabilir. Fakat bizim insanımız (ki insan denecek kişi çok az) daha anlamadan bilmeden sövmesi. Zaten kalitesiz insan ön yargılıdır, ırkçıdır. Kısacası onun bunun boş lafına kanıp sinirlenmeyin Ahmet Kaya severler. En sevdiğim şarkısı Arka Mahalledir çocuklardan ötürü (son sahne).

TÜM YORUMLARI OKU (31)