Sizi Instagram'ın Yıldızı Yapacak 13 iPhone Fotoğraf Uygulaması

Kim istemez ki kusursuz fotoğraflar çekmeyi? Profesyonel olmasa da iPhone'larimizden yakaladığımız güzel anların profesyonel kıvamda görünmesini sağlayacak yada daha çok dikkat çekecek şekle bürünmesine izin verecek bazı uygulamaları görelim.

 Paylaştığım uygulamalar sadece iPhone'a özel uygulamalar değildir. Android veya Windows Mobile cihazlarınızın marketinde bulabilirsiniz. Ücretli ve ücretsiz uygulamalar karışıktır.

Adobe Photoshop Express

Zaten hepimizin bilgisayarlarımızdan bildiği Adobe Photoshop uygulamasının mobil versiyonu. Bu uygulama sayesinde fotoğraflarımızı düzenleyebiliriz, efektlerle güzelleştirebiliriz ve anında arkadaşlarımızla paylaşabiliriz.

Camera+

Odaklama ve pozlamayı birbirinden bağımsız hale getiren bu uygulama profesyonel tadında fotoğraflar çekmemizi sağlıyor. Üstelik kullanmayı çok sevdiğimiz arka arkaya çekim modu mevcut.

Diana Photo

Bu uygulamamızda istediğimiz iki tane fotoğrafı birbiriyle birleştirmemize izin veriyor. Fotoğraflarımızı birleştirmemiz sonucunda çok güzel efektler yakalayabiliyorsunuz.

Facetune

Facetune bize profesyonel anlamda fotoğraflarımıza rötuş yapmamıza izin veriyor. Görünmesini istemediğimiz lekelerimizi silip ten rengimizle oynayabiliyoruz. Bunun yanında fotoğraflarımıza focus da yapmamız mümkün.

FotoRus

Geniş bir çerçevesi olan bu uygulamada, fotoğraflarımıza kolaj yapabilir objeler ekleyerek eğlenceli bir görünüm sağlayabiliriz. Bunun yanında bu uygulama bize GIF yapma imkanı da sunuyor.

Grungetastic

Sırada ki uygulamamız ise biraz sıradışı. Fotoğraflarınıza eski bir görünüm ve aşınmış dokular uygulayabilirsiniz. Üstelik çok basit bir arayüze sahip.

Hipstamatic

Biri lens mi dedi? İşte tam o sırada devreye Hipstamatic giriyor. Birçok yaratıcı lens çeşitlerine sahip bu uygulama ilginç fotoğraflar çekip yine ilginç efektlerle süslememize izin veriyor.

Photo FX

Bizlere 100e yakın efekt sunan bu uygulama ile çok çarpıcı fotoğraflar elde edebiliriz.

Photogene

Photogene bize fotoğraflarımız üzerinde çok geniş bir çalışma alanı sağlıyor. Fotoğraflarımızla istediğimiz gibi oynayabildiğimiz bu uygulamada her fotoğraf meraklısının telefonunda mutlaka yer alması gerekiyor.

PicLab

PicLab ile fotoğraflarımızın üzerine yazılar yazabiliriz. Ayrıca filtre, doku ve çok eğlenceli efektler de eklememiz mümkün. Sonucunda yaratıcı ve çok eğlenceli fotoğraflar bizi bekliyor.

Skitch

Diğerlerinden biraz farklı olan bu uygulama fotoğraflarımızın üstüne sadece yazı yazmamıza yaramıyor. İstersek fotoğraflarımıza belli şekiller koyup görünmesini istemediğimiz kişileri veya eşyaları kareleyebilirsiniz. Hatta bu uygulamamız sadece fotoğraflar üstünde oynamamızla kalmıyor. Yerimizi bildiren bi harita üzerinde bile çalışma yapmamızı sağlıyor.

TiltShift Generator

Bu uygulamamız fotoğraflarımıza tiltshift efekti vermemizi sağlıyor. Yani DSLR fotoğraf makinalarının yapabildiği bu işi uygulamamız tek başına hallediyor.

Vsco Cam

Son uygulamamız ise benim favorim. Fotoğraflarımıza duru ve sade efektler vermemizi sağlayan, bakanların gözü yormayan çok kullanışlı ve bi o kadar da çekici bir uygulama.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!