Kendini Tanımak ve Keşfetmek İsteyen Kadınların Takip Etmesi Gereken 10 Sosyal Medya Hesabı

Kendini daha yakından tanımak ve keşfetmek istiyorsan sosyal medya sana bu konuda çok yardımcı olabilir. Bedenini tanıman, kendini olduğun gibi sevmen için takip edebileceğin sosyal medya hesaplarını senin için derledik. Hazırsan gel keşfedelim!

1. Megan Jayne Crabbe

Hem yazar hem de aktivist olan Megan Jayne Crabbe güzellik algısını tüm vücut tipleri ile kutlamayı seçen bir influencer. hem yazdığı kitaplar hem de paylaştığı postlar ve yorumları ile bedenini sevmeye yeniden odaklanmanızı sağlayacak!

Takipçilerini cinselliği kutlamaya ve cinsel utançtan kurtarmaya davet eden Ev’Yan Whitney hem podcastleri, hem hazırladığı videoları ile farklı bir dünyanın kapısını açıyor. Cinselliğin gayet normal olduğunu vurgularken vücudunuzu tanımanız için de ipuçları veriyor.

3. Hannah Witton

Cinsellik ve bedenimiz hakkında daha fazla şey öğrenmemizi ve keşfetmemizi sağlayan Hannah Witton hem Instagram hem de YouTube'da yer alıyor. Yetişkin oyuncaklarından hormonlara, cinsel eğitim kaynaklarından stomaya kadar pek çok konuya değiniyor.

4. Jessamyn Stanley

Hem yazar hem de yoga eğitmeni olan Jessamyn Stanley bedeninizi keşfetmeniz için bir olanak sunuyor. Özellikle yogada belirli bir kalıp olmadığına odaklanan Stanley, bedeninizi dinlemeniz ve gözlemlemenizi sağlıyor.

5. Shan Boodram

Doğru cinsel eğitimine odaklanan Shan Boodram fikirlerini hem televizyonda hem de sosyal medyada konuşan biri olarak karşımıza çıkıyor. Cinsellik ve bedenimiz hakkında dürüst ve klinik bilgileri paylaşarak size farklı bir kapı aralayan isimlerden biri!

6. Karley Sciortino

Slutever adlı websitesinin kurucusu olan Karley Sciortino, cinsellik ve flört konularında köşe yazıları da yazan bir isim. 'Slut' kelimesini herhangi bir utanç olmadan yeniden sahiplenen Sciortino cinselliği ve zevkleri keşfetmenizi sağlayabilir.

7. Shira Rose

Lisanslı klinik sosyal hizmet hizmet uzmanı olan Shira Rose, yeme bozuklukları ve bedene odaklanan isimlerden biri. Beden imgesi üzerine yaptığı paylaşımlarla bedeninizi yeniden keşfedebilir ve olduğu gibi sevebilirsiniz!

8. Raquel Savage

Toplumda kadınların var olma biçimlerine meydan okuyan Raquel Savage aslında sertifikalı bir cinsel terapist! Tam olarak istediğimiz gibi var olabileceğimize odaklanan Savage ile kendinize, cinselliğe ve bedeninize bakış açınız değişecek!

9. Reed Amber

Cinsellik ile ilgili gelen soruları yanıtlayan Reed Amber bedenimiz ve cinsellik için birer tabu haline gelmiş noktalara odaklanarak onları da yıkmayı amaçlıyor. Farklı tarzı ve ruh sağlığı ile ilgili konuşmalarıyla sizi farklı bir noktaya davet ediyor.

10. Blood & Milk

Bir kadın topluluğu olan Blood&Milk üreme sağlığı, cinselik, doğurganlık, menopoz, doğum kontrol gibi noktalara değinerek kendinizi ve kadınlığı keşfetmeye çağırıyor. Organik bir platform olduğu içni de farklı noktalara odaklanmanızı sağlayan bakış açıları veriyor.

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı