Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, 19 yaşındaki kızı Melek Bal Ertuğrul ile ilgili oldukça üzücü açıklamalarda bulundu. Yardım çağrısında bulunan annenin çaresizliği yürek burktu.
Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, 19 yaşındaki kızı Melek Bal Ertuğrul ile ilgili oldukça üzücü açıklamalarda bulundu. Yardım çağrısında bulunan annenin çaresizliği yürek burktu.
Ardından polis çağırmak zorunda kaldıklarını ve daha önce de defalarca çağırdıklarını ama sonucunda hiçbir şey olmadığını dile getirdi. 'Polisler geliyorlar, dil döküyorlar. En fazla götürüp ifade alıyorlar. Bununla ilgili bir çözüm olmuyor. Biliyorsunuz, kamuoyunu günlerdir meşgul eden, üst üste yaşanan olaylar var. Madde kullanan gençlerin maalesef karıştığı suçlar var. Gencecik bir polisimiz şehit oldu, iki genç kızımız katledildi ve hepsinin kökeninde de bu illet var' açıklamasında bulundu.
Kadın isyan ediyor sesimi duyan yok diyor bizim millet neden estetik yaptırdın diyor. Allah size akıl vicdan versin, kadının da kızına sağlık. Ne de olsa her iki durum içinde devlet ne akıl ne sağlık dağıtıyor.
Evlat sahibi olmayan cocuk yetistirmekle ilgili yorum yapmasin. akli basinda ebeveyn zaten buyuk konusmaya korkar, evladiyla sinanmaya korkar. Kadin taninan bir isim oldugu halde utanip cekinmeden yardim istiyor, insanlari bilinclendirip yetkililerin konuya dikkatini cekiyor. Kadin sanatci, tabii ki makyajli suslu puslu resim verecek, dizi cikmis esofman, elinde sari bezle mi poz verecek? Kadinin anneligi hakkinda ne biliyoruz da laf edebiliriz? Bu hayatta ne erdemli insanlarin cocuklari katil, ne uc kagitci serefsizlerin cocuklari profesor oluyor. Ne olduk demeyin ne olacagiz, evladim ne olacak deyin.
Madde bağımlılığı ve şiddete eğilimi olan bireyler için adli düzenlemeler olması gerek, bir süre toplumdan tecrit edilerek tedavi zorunluluğu getirilsin. Geri dönebilmeleri için de test edilip yine de bir süre gözetim şartı getirilsin