Kendini Ambulansa Kitleyen Sağlık Çalışanıyla Görüşen Fahrettin Koca'nın Tweetindeki Bazı Detaylar Tepki Çekti

Ankara'da dün Sağlık Bakanlığı önüne giderek kendini ambulansa kitleyen ambulans şoförü Bakan Fahrettin Koca'yla görüşme talebinde bulunmuştu ve ikna çalışmalarının ardından bir süre sonra araçtan indirilmişti. Gece geç saatlerde de Fahrettin Koca, ambulans şoförüyle çekilen bir fotoğraf paylaşarak bir araya geldiklerini duyurdu. Koca'nın paylaşımındaki bazı detaylar ise sosyal medyada tepki çekti.

Ankara'da hastayı bırakacak hastane bulamayan ambulans şoförü Sağlık Bakanlığı önüne giderek kendini araca kitlemişti ve Bakan Fahrettin Koca'yla görüşmek istediğini söylemişti.

Sağlık çalışanı megafonla 'Ben terörist değilim. Kimse gelmesin, sağlık bakanı gelene kadar buradayım' ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra da sağlık çalışanı ikna edilerek araçtan indirilmişti.

Size burada detaylardan bahsetmiştik:

Sağlık Bakanlığı Önünde Bir Ambulans Şoförü Kendini Ambulansa Kilitledi!

Daha sonra da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gece saatlerinde ambulans şoförüyle bir araya geldiğini paylaştı fakat Koca'nın "Çok şey konuştuk ama bazı şeyler konuşulduğu yerde kalmalı." ifadesi ve ambulans şoförünün fotoğraftaki duruşu tepkiyle karşılandı.

Özellikle sağlık çalışanının kameraya bakmaması başını eğmesi dikkatlerden kaçmadı...

Size bu paylaşım ne hissettirdi? Haydi yorumlarda konuşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Gezi Parkı Sürecinde Camide İçki İçilmediğini Söyleyen Müezzin Fuat Yıldırım Aylar Sonra Ortaya Çıktı!
Gazeteciye Tokat Atan Muharrem Sarıkaya'nın Şimdi de Twitter'da Bir Kullanıcıya Attığı Mesaj Gündem Oldu
Maaşlı Biriyle Flört Ederken Moralinin Bozulduğunu Söyleyen Kadın Kullanıcının Olay Olan Paylaşımı

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
YORUMLAR
15.06.2022

Şöför arkadaş değil sağlık çalışanı.

Geçtiğimiz pazar günü kanser hastası babamı kaybettim. Cumartesi günü bilinç kaybı yaşadığı için ambulans çağırdık. Şehir hastanesi acile kaldırıldı. Ciğerleri su topladigi ve enfeksiyon kaptığı için kırmızı alandan çıkamadı. 8 saat sonra doktor içerden aradı, babanizi yoğun bakıma alıp entube etmemiz gerek ama yoğun bakımda yer yok, sevk edicez. Babamı görmek istiyorum yolda ölecek dedim, hayır dedi doktor neden ölsün. Yalvardım, sevkine izin vermiyorum dedim. Araya birilerini sokarak aynı hastanede yoğun bakım ünitelerinden birinde yer bulundu. Yine araya birilerini sokarak onu son kez gördüm. Yoğun bakıma alındığından 4 saat sonra hakkın rahmetine kavuştu. Bunları niye anlatıyorum? Evet sağlık çalışanları duygularını bir yerde bırakmazlarsa işlerini yapamazlar, hiç kimseye ahım yok. Çünkü bu süreç gelene kadar aslında bir çoğunun çok yanlışı var. Ama bu sağlık çalışanı henüz insanlığını, duygularını bir yere birakamamis, acımı hatırlattı.

15.06.2022

böyle bir yönetim zihniyetinde, bakanın o adamla görüşüp foto çekilmesi bile harika olay. siz olması gereken en iyi şeyi bekliyorsunuz. beklemeyin !

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ