Kendine Karşı Ne Kadar Dürüstsün?

Bu testte verdiğin cevaplara göre kendine ne kadar dürüst olduğunu söylüyoruz!

Fazlasıyla!

Sen kendine karşı o kadar dürüstsün ki neleri başarıp neleri başaramayacağını, nerelerde hata yaptığını çok net bir biçimde biliyorsun. Hata yaptığında hatalarınla yüzleşmekten çekinmiyor, düzeltmek için elinden geleni yapıyorsun. Kendi iyi ve kötü özelliklerinin farkındasın, nasıl başarılı olacağını çok iyi biliyorsun. Bu yüzden her alanda başarılı olabilirsin, senin önünde durabilecek hiçbir engel yok!

Eh işte!

www.kariyer.net

Sen kendine karşı dürüstsün fakat zaman zaman bu dürüstlükten uzaklaşabiliyorsun. Genel olarak neleri başarıp başaramayacağını biliyor fakat hatalarınla yüzleşmekte biraz zorlanabiliyorsun. İnsanın kendi hatasını kabul etmesi zaman zaman tabii ki zorlayıcı olabiliyor. Yine de birçok insana göre kendine karşı dürüst olma konusunda başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

Pek dürüst olduğunu söyleyemeyiz!

Sen hayatta her zaman daha ileriyi hedefleyen ve hedeflerinin peşini hiçbir zaman bırakmayan birisin. Her zaman yüksek hayaller kuruyorsun ve daha iyiye ulaşmak için elinden geleni yapıyorsun fakat kendine karşı pek dürüst değilsin. Eğer bunu da başarırsan gelişimin çok daha hızlı olacak, her hedefini hızla gerçekleştirebileceksin!

Popüler İçerikler

Esra Erol’un İfşa Ettiği Sahte Mehdinin Müridinin Esra Erol’u Tehdit Ettiği Video Ortaya Çıktı
Kaybolduktan 18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulunan Rojin’in Ölüm Sebebi Belli Oldu
Hazal Kaya, “Neden Orada Oturmuyorum?” Diye Hesap Soran Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Fena Laf Soktu
YORUMLAR
02.01.2023

Çok dürüstmüşüm

04.01.2023

Fazlasıyla! Sen kendine karşı o kadar dürüstsün ki neleri başarıp neleri başaramayacağını, nerelerde hata yaptığını çok net bir biçimde biliyorsun. Hata yaptığında hatalarınla yüzleşmekten çekinmiyor, düzeltmek için elinden geleni yapıyorsun. Kendi iyi ve kötü özelliklerinin farkındasın, nasıl başarılı olacağını çok iyi biliyorsun. Bu yüzden her alanda başarılı olabilirsin, senin önünde durabilecek hiçbir engel yok!

04.01.2023

Fazlasıyla

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ