Kendine Güvenen Şöyle Gelsin! 13 Maddede İşte Benim Stilim'de Jüri Olma Rehberi

Moda anlayışınıza ve eleştiri yeteneğinize güveniyorsunuz ama, yine de, milleti hunharca eleştirecek platform mu bulamıyorsunuz? İşte Benim Stilim'deki jüriden neyim eksik mi diyorsunuz? Bunun için jüriyi yakından tanımak gerek. 

Peki ama nasıl?

İşte, 13 maddede işte Benim Stilim'de jüri olma rehberi!

1. Öncelikle modayla başlayalım. Vasfınız, kim olduğunuz hiç önemli değil! Siz bir MODANIN DAHİ ÇOCUĞUSUNUZ! Kimsenin bunu sorgulamasına müsade etmeyin.

Burada cesur olacağım, moda budur, devrimdir, aykırılıktır diye birbiriyle asla yan yana olmayacak diye iki alakasız rengi giymiş siz varken Karl Lagerfeld, Marc Jacobs falan da kimmiş. 😒 Sık sık kendinize modanın dahi çocuğu olduğunuzu hatırlatın.

2. Bir jürinin en önemli görevlerinden biri beğenmemektir! O koltuğu istiyorsanız hiçbir şeyi beğenmemeyi öğreneceksiniz. Şimdi hep birlikte tekrar ediyoruz: IYYYYY, BU NE REZALET.

Bu ne rezalet? Bu ne skandal, gerçekten bu kombinle karşımıza çıkmaya utanmıyor musun? vb. cümlelerle yarışmacınızı canınızdan bezdirebilirsiniz. Merak etmeyin, onların da sizden aşağı kalır yanı olmayacak. O yüzden içiniz rahat olsun.

3. Siz gibi modanın dahi çocuğu karşısında elbette habis duygularla dolup taşanlar ve hatta yüzünüze söyleyen yarışmacılar olacak. Her zaman en büyük düşmanınızla karşılacakmış gibi gülün!

Ne demiş Coco Chanel 'En kötü düşmanınla tanışacakmışsın gibi giyin' bunun yanına bir de gülmeyi eklemeyi unutmayın!

4. Reytinginizi arttırmak istiyorsanız program aralarında gizli kameraya birtakım yakınmalarda bulunun. Siz gibi kosskoocaaa moda dehasının burada milletle nasıl uğraştığından falan bahsedin.

Böyle bir yandan özverili ama öte yandan kibirli olun. İlk başlarda bir denge oluşturamasanız da birkaç deneme sonucunda bunun kesinlikle üstesinden geleceğinize inanıyoruz. 😉

5. Kesinlikle ama kesinlikle yarışmacılarınıza YAPMACIK BİR SAMİMİYET gösterin! Bakın bu çok önemli! Ağlıyorlarsa gidip bir nefret edilen akraba sarılmasından yapın misal...

Ayy cnm, giydiklerin gibi sen de iğrençsin ama gel ağlama gel bi sarılayım.

6. Kıyafetlerden ve her şeyden nefrrrret ettiğiniz zamanlar için memnuniyetsiz bir surat ifadesi geliştirin. Bu zamanlarda siz susun hiçbir şey söylemeyin, siz susun da surat ifadeniz konuşsun.

Hem bu surat ifadesi sayesinde sosyal medyalarda capslere konu olabilir ve ününüze ün katabilirsiniz. Tabii, bu ün iyi şöhret mi olur, kötü şöhret mi orası bilinmez. Siz yine de çok takılmayın, şöhret şöhrettir sonuçta. 😉

7. Kendinizi bir paket, her ay güncellenmesi gereken bir uygulama gibi düşünün. Ve en önemli özelliğiniz ABARTMAK. Abartmak konusundaki güncellemeleri kaçırmayın.

Abartmak bir çeşit 7 ölümcül günah gibi bir şey. Bir kere başladığınızda emin olun devamı gelir. Bu programın sizin hayatınızdan, sağlığınızdan ve hatta ruh sağlığınızdan neler götürdüğünden bahsedin. Burada yarışmacılara nankör falan deyin, emekler hep boşa deyin. Yıllardır ziyaret edilmemiş babaanne gibi konuşun.

8. Jüri arkadaşlarınızla kaotik bir bağ geliştirin! Yer yer atışmalar olsa da siz moda mahşerinin atlılarısınız. Adeta bir Suicide Squad, efendime söyleyeyim X-Men gibi takılın.

Arada muhakkak atışın ama işin ucunda reytingler var. İşinizden olmayı istemezsiniz değil mi...

9. Yer yer bir tv programında olduğunuzu unutun; herkesin ne kadar sıkıcı olduğunu, bunaldığınızı falan söyleyin. "Burada ne işim var, benim Milano Moda Haftası'nda olmam lazım!" deyin...

10. Yarışmacınızın rezil ötesi kıyafetine zehir zemberek yorumlar yaparken devasa jestler kullanmaya özen gösterin. Bu jestler ekran karşısında sizi aşırı çılgın atıyormuş gibi gösterecektir.

SSS-KAAANNN-DAAAAALLLLLL (bunu söylerken kolları 180 derece açın böyle)

11. Bir program jürisinin zirve noktalarından biri ağlamaktır. Ayda bir muhakkak ağlayın! Bırakın aksın, dökülsün gözyaşlarınız... Artık zirveye oynuyorsunuz. 👏🏻

Yalnız unutmayın kesinlikle saçma sapan sebeplerden ağlamanız gerekiyor. Mesela yarışmacınız hiç olmayacak bir şeyin altına stiletto mu giymiş? Hemen başlayın o stilettoların orada ne işi var deyip ağlamaya. 😪

12. Programa konuk jüri olarak gelen ünlülerle sahnenin tozunu attırın. Onlarla şarkı söyleyin, dans edin. Sesiniz mi kötü? Ne önemi var cnm, zaten modadan da anlamıyorsunuz ama konuşuyorsunuz.

13. Son olarak, elbette saçma sapan espriler ve şakalar yapmayı eksik etmeyin. Arada gülmeye de ihtiyaç var değil mi...

Bütün bu adımları uygulayarak siz de bir moda programına jüri olabilirsiniz. Yolunuz açık olsun.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
15.03.2017

Bir insan kendine neden bu kötülüğü yapar abi ya?Kendisinin aşağılanacağından emin her bir yarışmacı, karşısındakini daha da aşağılamaya atlıyor hemen, kim kimi küçük düşürürse.Yarışmacılar, hayatları boyunca aldıkları tüm aşağılayıcı tükürükleri o an podyuma çıkana salyaları aka aka kusuyorlar.Evet bildiğin söylemiyor nefret kusuyorlar!Kendi güçleri yeten kişiye kötülüklerini yapıp güçlenerek, kendilerine yapılacak kötülüklere hazırlanıyorlar muhtemelen, boks ringi gibi...Belki de kendilerinden nefret ediyorlar, karşıdakine yapılan kötülük bunun yanında hiç kalıyor..Karşıdakine ne kadar kötülük yaparlarsa, kendi zavallılıklarından o kadar uzaklaşıyorlar belki de, artık kendinden daha kötüsü var diye vs vs..Bu insanlar ne zaman ve neden bu kadar yapay oldu, ne zaman bu kadar kötü oldu? Neden bir sevenleri dur demedi de bu hale geldi? Nasıl bir zevk alıyorlar bu durumdan? Her şey o kadar kötü ki, içimdeki iğrenmeyi tarif edemiyorum.

15.03.2017

Bunları tv'de değil de,sirkte izlemek lazım.

15.03.2017

insanlar bunun gibi programları nasıl izliyor bıkmadan usanmadan hayret ediyorum yıllardır çevremdeki insanlardan birkaçı mutklaka bu programlardan izler ben de her defasında acaba mantığı ne niye bu kadar popüler diye izlemeye çalışmaya çalışırım. televizyonu ne zaman açsam bu tarz programlarda hep kavga hep bir birini çekiştirme o yüzden en fazla bir iki dakika katlanabiliyorum Allah aşkına insanlar nasıl sabredipte bu kadar salakça rezilce şeyleri durmadan izleyebiliyor? sorun bende mi yoksa izleyenlerde mi bilemiyorum

15.03.2017

bide bu programı ciddiye alıp galeri hazırlamışlar

TÜM YORUMLARI OKU (8)