"Kendimi Gördüm" Survivor Mustafa Kemal'den Poyraz'ın Elenmesine Tepki!

Survivor All Star'ın son bölümünde herkesi şaşırtan bir olay yaşandı ve şampiyonluk için en büyük adaylardan Poyraz elendi. Düelloda kötü performans sergileyen Poyraz'ın elenmesi herkesi şaşırtırken, eski yarışmacılardan Mustafa Kemal bu duruma sessiz kalamadı.

Survivor All Star'ın son bölümünde herkesi şoke eden anlar yaşandı ve en iddialı yarışmacılardan Poyraz yarışmaya veda etti.

Düelloda kendisini ispatlamak için arkadaşına kendisini yazdıran Poyraz önce Sercan ardından da Hakan'a yenilerek Survivor'a veda ederken, sosyal medyadan pek çok tepki geldi.

Hatta burada bahsetmiştik:

İlk Düelloda "Paket" Olan Poyraz'ın Survivor'dan Elenmesine Tepkiler!

Olay olan elenmeye tepkiler devam ederken bir yorum da elenen yarışmacılardan Mustafa Kemal'den geldi.

Survivor'a gözyaşları içinde veda eden Mustafa Kemal, Poyraz'da kendisini gördüğünü ve Survivor'ın en iyi yarışmacıları küstürdüğünü belirtti.

İşte o paylaşım:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Hande Erçel ve Burak Deniz'in Konuk Olacağı Çarkıfelek'ten İlk Görseller Geldi!
Şaşırtan Karar: TRT'nin Sevilen Dizisi Final Yapıyor!
Survivor All Star'da Poyraz'ın Elendiğini Görünce Ağlayan Babaanne Gündem Oldu!

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
05.04.2024

yiğit süper yavşak karakterinin bir yansıması olan kibirinden dolayı kendi deyimiyle 'paket oldu'. sandığı kadar zeki de değilmiş ki hiç hesaba katamadı düellonun kendisi için kötü bir fikir olacağını. ben giderken bu kadar şok geçiren bir yarışmacı görmedim survivor tarihinde, bayağı eğlenceliydi o kısımlar. sende de anlamsız, temelsiz bir götükalkıklık hasıl olmuştu, aynı zamanda sosyal zekanın da sıfır seviyesinde olması nedeniyle sevilmeyen bir tipleme oldun, sürekli yazıldın ve sonunda gittin. yani ağlaman için bir sebep yok, survivor hiçbir zaman atletizm yarışması olmadı, ikiniz de büyük eksiklerinizle tam olarak çerçöptünüz ve hak ettiğiniz sonlara kavuştunuz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ