Kendi Kanalını Kurdu: Sözcü TV, Ersan Şen ile Yollarını Ayırdı

Sözcü TV, kısa süre içinde kendi kanalını açmayı planlayan Prof. Dr. Ersan Şen ile yollarını ayırdı.

Prof. Dr. Ersan Şen ve gazeteci İsmail Saymaz Sözcü TV'de Sokağın Sözü adlı programda Serap Belovacıklı'nın moderatörlüğünde bir araya geliyor ve gündemdeki gelişmeleri tartışıyorlardı.

Sözcü TV'de Ersan Şen'in de konuk programda olduğu Sokağın Sözü ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Kanal yönetimi yeni bir kanal kurma hazırlığında olan Ersan Şen ile çalışmama kararı aldı ve bu karar da Şen'e tebliğ edildiği öğrenildi.

Gazeteci İsmail Saymaz ile Ersan Şen'in yer aldığı 'Sokağın Sözü' adlı programda Saymaz'ın karşısında farklı konuklar bulunacak.

Ersan Şen'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Dikkat Çeken Sözler: "Allah Aşkına İstifa Et, Partiyi Rahat Bırak"

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Gece 03:57’de 2 Nisan Boykotu Açıklaması
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan Boykota Karşı "Alışverişinizi Mutlaka 2 Nisan'da Yapın" Çağrısı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Boykot Çağrılarına Soruşturma Başlattı
YORUMLAR
19.09.2023

Ersan Şen CB olacak adam ama millet bu adamın değerini bilmiyor...

19.09.2023

Ersan Şen hokkabazın önde gidenidir.Bakmayın tv ekranlarında cumhuriyet ve Atatürk güzellemesi yaptığına. Türkiye'de ne kadar dolandırıcı kaçakçı cinayet azmettiricisi varsa avukatlığını yapmış,hukuğu işine geldiği gibi çevirip eğip büken birisidir.

19.09.2023

Türkiye'de iki tip kitle vardır. İktidar tarafından efsunlanmış evlerinde zorla tutulan yüzde elliler ve muhalif kanallarda goygoycular tarafından gazı alınan geri kalan yüzde elliler... İyi uykular Turkiye

19.09.2023

İYI parti kendi kanalını kuruyor. Oraya geçecektir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ