Kendi İsteğiyle MasterChef'ten Ayrılan Emre Büber Ortaya Atılan İddiaların Ardından Sonunda Sessizliğini Bozdu

MasterChef Türkiye'den yorulduğunu belirterek ayrılan  Emre Büber, bir takipçisinin YouTube videosuna yaptığı yoruma verdiği cevapla yeniden gündeme geldi.

MasterChef Türkiye 2021 sezonunun en iddialı ve en sevilen yarışmacılarından biriydi Emre Büber. Avusturya'da büyüyen ancak aslen Konyalı olan Büber, karakteri ve özellikle de mutfak bilgisiyle yarışmada öne çıkmıştı.

Fakat birçok insan Emre'nin şampiyon olacağını düşünürken 11. haftada sürpriz bir şekilde yarışmaya veda etmişti. Bu vedanın ardından da bazı iddialar ortaya atılmıştı.

Kimisi eksik ürünler şeflerin karşısına çıkan Emre'nin çocuğunu özlediği, kimisi yarışma stresini kaldıramadığı, kimisi de sevgilisi Iraz Altıntaş'ın kıskançlık krizlerine girdiği için yarışmayı bırakmak zorunda kaldığını söylemişti.

Bu iddiaların yanı sıra Büber'in 'parkinson' hastalığı nedeniyle MasterChef'e veda ettiği ortaya atılmıştı. Detayları sizler için burada anlatmıştık;

Favori Yarışmacı Emre Büber'in Parkinson Hastalığı Olduğu İçin MasterChef Türkiye'ye Veda Ettiği İddia Edildi!

Bu iddialarla ilgili sessiz kalan Büber, sonunda sessizliğini bozdu. Yarışmadan sonra YouTube kanalıyla ilgilenen Emre, bir takipçisinden gelen ''Ne de çok yakışırdı üstüne, adının olduğu şef gömleği'' yorumuna verdiği cevapla yeniden gündeme geldi.

Büber, yorumu ''Benim dünya çapında başarılı olan restoranlarda çok güzel adımın yazılı olduğu önlüklerim oldu. Hem de bunları aşçılık okulu veya herhangi bir eğitimim olmadan aldım. Gurbet elde kendi başıma başardım. Başarı emekle olur; lafla, mobbingle değil." şeklinde yanıtladı.

Kimsenin önüne hiçbir zaman taş koymadım, koymam da. Bırakalım giysinler önlüklerini, hevesini alsınlar bazıları.'' ifadelerini kullanan Emre, daha sonra yorumunun tepki topladığını söyledi.

''Ben orada isim belirtmedim ve bu yorumu yazarken de kimin önlük aldığını bilmiyordum. Üzerine alınanlar demek ki mobbing uyguladıklarını düşünüyorlar. Sözüm, beni yarışmadan soğutana gelsin!'' dedi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

William Shakespeare'i Tanıyamayan Gelin Evi Yarışmacısının İlginç Sorusu Programa Damga Vurdu
O Michelin Yıldızlı İlk Türk Şef! Masterchef Türkiye'ye Konuk Olan Dünyaca Ünlü Şef Ahmet Dede Kimdir?
Satanizm Eleştirileriyle Hedef Gösterilen 'Maske Kimsin Sen' Programıyla İlgili FOX TV'den Yeni Karar
Yasak Aşk Kurbanı mı? 6 Yıl Önce Kaybolan Yasin Şahin'in Annesiyle İlgili Ortaya Atılan Şoke Eden İddia

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
05.01.2022

Emre İsim vermese de biz bile tvden izlediğimiz kadarıyla Sergen ve çetesinin en başından Emreye bariz bi şekilde mobbing uyguladıklarını gördük..Çocuğu sürekli dışladılar en ufak şeyde üstüne gidip sindirmeye çalıştılar..O aldıkları ceketlerin hepsinde Emrenin hakkı vardır..Eğer Emre yarışmadan çekilmeseydi net şampiyon adayıydı.Yazık ki şefler de bu mobbinge bile isteye göz yumdular..Her yönüyle torpillerle vasat yarışmacılarla dolu bi sezon oldu..Masterchefin en rezil senesiydi..

05.01.2022

bi söyle artık ne olduğunu. parça parça anlatıyor arkası yarın kuşağı gibi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ