Kendi Düşen Ağlamaz Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Kendi Düşen Ağlamaz 5.Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Yaz sezonunun sevilen dizileri arasında yer alan Kendi Düşen Ağlamaz, her perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlara geliyor. NG Medya imzalı dizinin başrollerinde Enes Koçak, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Hakan Yılmaz gibi birçok isim bulunuyor. Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla herkesi kendine hayran bırakan dizinin yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Kendi Düşen Ağlamaz 5.bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin son bölümünde; Serkan, Alize'yi kurtarsa da Bahattin yüzünden kendini tekrardan bir olayın içerisinde bulur. Alize ise kendisine yenge diyen Bahattin'i arkadaşlarına açıklamaya çalışır.

Serkan ise bu krizin içerisinden çıkabilmek için herkesin önünde Alize'ye aşık olduğunu söyler. Hazal ise en son sosyal medyadan tanıştığı birisiyle buluşmaya gitmiş ve ortadan kaybolmuştur.

Herkes Hazal için endişelenirken Nurettin ve Kadri, Esma ve Serap'ın yeni planını öğrenir. Serkan'a güzel haberi vermek için giden Alize, Serap ve Esma yüzünden büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

👇

Kendi Düşen Ağlamaz 4. Bölüm İzle: Kendi Düşen Ağlamaz Son Bölüm Tek Parça Full İze

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin yeni bölümünde; Serap ve Esma'nın planı işe yaramış ve Alize, evi terk etmiştir. Alize'nin evden gitmesine sevinen Serap'ın mutluluğu uzun sürmez.

Serkanların evini terk eden Serap, babasının yanına geri döner. Ancak Serkan, onun peşini bırakmaz ve ikisi arasında kıskançlıklar başlar.

Bahar, Serkan ve Alize'yi ayırmaya çalışsa da başarılı olamaz. Serkan'ın Bahar'a uyarması Alize'yi ona tekrardan yakınlaştırır.

İşte Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin yeni bölüm fragmanı:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!