Kenan Yıldız'ın İzlanda Maçı Performansını İtalyanlar Övgüye Boğdu

A Milli Takımımız, İzlanda'yı 4-2 ile geçerken sahanın yıldız isimlerinden biri şüphesiz Kenan Yıldız'dı. Genç oyuncu zorlu saha şartlarını hiçe sayarak attığı çalımlar ve yarattığı pozisyonlarla izleyenlerden tam not aldı. İtalya basını da Kenan'a geniş yer verdi.

İzlanda karşısındaki performansıyla dikkatleri tekrar üzerine çeken Kenan Yıldız'a İtalya'daki spor basını da tam not verdi. İtalyanlar, Kenan'ın performansına önemli yer ayırdı.

Bianconera News'un "Yıldız Türkiye ile yeniden parlıyor: Milletler Ligi'nde üst üste ikinci asist" şeklinde paylaştığı haberde Montella'nın vazgeçilmezlerinden olduğunu yazdı.

Juventus News 24'te yer alan "Yıldız'dan muhteşem performans" başlıklı haberde, "Kenan Yıldız, Juventus'ta yaptığı asistler ve gösterdiği etkileyici oyunla maçın başrol oyuncularından biri oldu" ifadelerine yer verildi.

İtalyan basını Kenan'ın performansıyla kulüp takımında da Motta'nın dikkatini çekmiş olacağını ve önümüzdeki süreçlerde daha büyük sorumluluklar alacağını yazdı.

Beşiktaş'tan Sonra Azerbaycan'a Giden Fernando Santos Galibiyeti Unuttu
Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica Transferi Sonrası Performansı Sosyal Medyada Farklı Yorumlara Konu Oldu
Arda Güler'in Buz Pistindeki Performansı Yine İspanyolları Büyüledi

Popüler İçerikler

Sadece Boşanmak İstemiştim! Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon Programına Damga Vuran Cemile’nin Hikayesi
Ünlü Yayıncı Ice Poseidon İstanbul'a Bayıldı: "Türkiye Hakkında Saçma Sapan Konuşuyorlar"
Esra Erol’un İfşa Ettiği Sahte Mehdinin Müridinin Esra Erol’u Tehdit Ettiği Video Ortaya Çıktı
YORUMLAR
15.10.2024

Kenan ne yaptı ki,takım genel olarak çok iyiydi ama maalesef saha, işte Avrupa'da ki ayrımcılık. bizim sahaları beğenmeyen ler bunun da çaresini bulsun lütfen.Öyle koltukta izlemek ile olmaz eğer saha güzel olsaydı ( kaygan zemin den kastım). biz bunları ilk yarı 3 atar ikinci yarıda eğlence yapardık...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ