Kenan Sofuoğlu'nun 3 Yaşındaki Oğlu Zayn Sofuoğlu'nu Tek Başına 560 Cc Motosiklete Bindirmesi Tartışma Yarattı

Eski motosiklet yarışçısı ve aynı zamanda AKP milletvekili olan Kenan Sofuoğlu, 3 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu'nu motosiklete bindirdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Zayn geçtiğimiz yıl da 2 yaşındayken tek başına motosiklet kullanmıştı. Bu yıl da 560 Cc motosiklete binmesi tartışma yarattı.

Kenan Sofuoğlu, 3 yaşındaki Zayn'ın Instagram'da bulunan profilinden yaptığı paylaşıma 'Sırada ne var?' metnini yazdı.

Zayn'ın Instagram'da 605 bin takipçisi bulunuyor.

İşte o anlar: 👇

Zayn Sofuoğlu'nun geçtiğimiz yıl tek başına motosiklet kullandığı o anlar: 👇

Kenan Sofuoğlu'nun 2 Yaşındaki Çocuğu Tek Başına Motosiklet Kullandı

3 yaşındaki çocuğun tek başına motosiklete bindirilmesi Ekşi Sözlük'te tartışma yarattı: 👇

eksisozluk.com

👇

eksisozluk.com

👇

eksisozluk.com

👇

eksisozluk.com

👇

eksisozluk.com

👇

eksisozluk.com

👇

eksisozluk.com

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
YORUMLAR
10.10.2022

Adamı sırf Akape li diye eleştiriyorsunuz, motorun gazı kısıtlanmış anladığım kadarıyla ve bi yarışçı olarak yetiştiriyor. Ülkemizde bir çok sporcu var bu şekilde yetiştirilen. Ayhancan Güven, Toprak Razgatlıoğlu bunlara birer örnek ve daha bir çok örnek var. Motorsporları eğitimleri bu yaşlarda başlar ve hayat boyu bunun ekmeği yenir. Yani araştırmasız, sorgusuz, bilinçsiz yorum yapmayın akapeliler gibi

10.10.2022

AKP den gelecek şey hiç gelmesin

10.10.2022

"Duyar kasan" bu lafı da hiç sevmem ama yine de kullanmak lazım geldi anlarlar belki; arkadaşlar sevmediğiniz ve sebebinin sadece milletvekili olduğu partiyle alakalı olduğunu düşündüğüm adam Dünya şampiyonu bir pilot ve güvenlik önlemlerini senin Murtaza amcandan Halit dayından Mehmet dedemden Ayşe halandan özellikle de duyarlılıkta kendini aşmış çığır açmaya çalışan senden daha iyi bilir ve montajlanan görüntülerde de olduğu gibi kesilen bölümlerde uyarılar da yapıp yönlendiriyorlar. En önemlisi bu a imkanı var ve bu imkan dahilinde bir oğlunu büyük bir acıyla kaybetmiş biri olarak gayet de başarılı eğitiyordur evladını. Başka şeylerini eleştirin sofuoğlunun kibri vardır egosu vardır vekilliğinde doğru işler yapmamıştır eleştir ama bu konuda eleştirmeye cüret etmek kendi zekandan şüphe edilmesinden başka hiçbir şeye yaramaz.

10.10.2022

Sorunumuz bu gerçekten; anlamadığımız şeyler hakkında ahkam kesiyoruz, sadece komik oluyoruz. Mesleğim icabı buna en çok maruz kalanlardanım. Evet bu bir gerçek ama çocuğu da bebek daha. Umarım dediğiniz gibidir. "Duyar kasma" tabiri de itici evet.

10.10.2022

Bana ne amk mahluğunun soyundan topunun üzerine çamaşır suyu

TÜM YORUMLARI OKU (14)