Kenan İmirzalıoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun ABİ Dizisinde Alacağı Bölüm Başı Ücret Tartışmanın Fitilini Ateşledi

Atv ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan ABİ dizisi daha şimdiden en çok konuşulan yapımlardan biri oldu. Kenan İmirzalıoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerini paylaşacağı dizide önce ikili arasındaki yaş farkı gündem oldu, daha sonra bölüm başı alacakları ücret tartışma yarattı. Gelin, alacakları ücrete ve gelen yorumlara birlikte bakalım!

Atv ekranlarında yayınlanacak ABİ dizisi sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak görülüyor.

Kenan İmirzalıoğlu ve Afra Saraçoğlu'nu buluşturan proje, henüz hazırlık aşamasındayken bile ses getirmeye başladı. Dizinin konusunun yanı sıra, Kenan İmirzalıoğlu ve Afra Saraçoğlu arasındaki yaş farkı da gündem olmuştu. Bu gündem bitmeden, Kenan İmirzalıoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun ABİ dizisinden alacağı ücret belli oldu. Bölüm başı ayrı ayrı 4 milyon 250 bin TL alacak oyuncular, sosyal medyada tartışma yarattı.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi çekebilir:

Rekor Anlaşma: Kenan İmirzalıoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun ABİ Dizisinden Alacakları Ücret Dudak Uçuklattı
Kenan İmirzalıoğlu, ABİ Dizisindeki Partneri Afra Saraçoğlu'yla Yaş Farkı Hakkında İlk Kez Konuştu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
YORUMLAR
22.10.2025

çok acayip bu işler.. dizi ayağına kara para akliyolarmis gibi geliyor

22.10.2025

Yakında herkes bu ülkede çocuğunu sadece oyuncu şarkıcı dansçı vs yapmaya çalışmazsa bende bişey bilmiyorum. Hem sülalecek çabalıcağız çocuk doktor/mühendis olsun diye, hem o kadar emeğin karşılığı üç kuruş olacak, yerini sahte diploma ile başkası mı kapar, atanması vs ne olur belli değil. Şu an çocuğum olsa koşa koşa Oyunculuk kursuna yazdırım, unv hatta lise bile okutmam. Yani yeteneğe de gerek yok. Kurs sonra bi tane ajans, bitti tamam. Sonra aksın bölüm başına milyonlar.

HAK ETMİYORLAR

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ