Kemer'deki Yangın 4. Gününde: Karadan Müdahalede Güçlük Yaşanıyor!

Antalya'nın Kemer ilçesinde başlayan yangına 4'üncü gününde de havadan ve karadan müdahaleler devam ediyor. Bölgenin sarp ve kayalık olması nedeniyle karadan müdahalenin zorlaştığı belirtilirken, alevlerden 200 hektar alanın zarar gördüğü bildirildi.

Kemer ilçesine bağlı Göynük Mahallesi’nde pazartesi günü saat 21.00 sıralarında çıkan orman yangını, 4’üncü gününde de sürüyor.

Karadan ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgedeki yangına gece saatlerinde gece görüşlü helikopterlerin desteğiyle karadan müdahale edildi.

Gece boyu süren mücadelenin ardından günün ilk ışıklarıyla havalanan çok sayıda helikopter ve uçak da çalışmalara katıldı.

Bölgede devam eden yangından yaklaşık 200 hektar alan etkilendi.

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
27.07.2023

Bir yanımız yanıyor, bir yanımızı kesiyorlar, bir yanımızı satıyorlar. Koca coğrafya göz göre göre ellerimizden kayıp gidiyor. Milletçe alkışlıyoruz...

27.07.2023

Arkadaşlar Kemerde yaşıyorum, yangına bizzat müdahele eden kişilerden biriyim. Yangın devam ediyor ancak %90 kontrol altında diyebilirim. Haberde de belirtildiği üzere arazi çok sarp, insan gücü ile alevlere zor yetişiyoruz, bol miktarda helikopter var, çalışmalar son hızıyla sürüyor. Temennim ve hissiyatım bu iş bugün biter diye umuyorum.

27.07.2023

Dün Antalya Muratpaşa'da falezlerin orada denize girdim sayısız helikopter su taşıdı yangın bölgesine içlerinde askeri helikopterde vardı. Antalya'da sorun şu hava çok sıcak ve nem çok az bu ciddi bir risk faktörüdür kuru çalılar hemen tutuşuyor. Bilerek yakılmış olabilir elbette umarım en kısa zamanda söndürülür.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ