Kemal Kılıçdaroğlu’nun Videosunun Las Vegas’ta Gösterildiği İddiası Yalan Çıktı

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, bir evde yediği yemeğin etli kısmını sofradaki bir çocuğu verdiği videonun Las Vegas’taki bir dev ekranda gösterildiği iddiaları gerçek çıkmadı.

Las Vegas Strip’te bulunan bir dev ekranda 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "beraber yemek yediği ailedeki bir çocuğa tabağın et bulunan tarafını döndürdüğü" video yer alıyordu.

Söz konusu videoda Kemal Kılıçdaroğlu, 2021'de Ankara’da kendisine yönelik linç girişiminin ardından sığındığı evde, aile ile birlikte yemek yerken tabağının etli kısmını sofradaki çocuğa çeviriyordu. 

Bu görüntü kısa bir süre önce sosyal medyada viral olmuştu.

Teyit.org, hazırladığı analizde Kılıçdaroğlu'nun o videosunun dev ekrana yansıtılması iddiasının gerçek olmadığını ve otelin önündeki panoya sonradan eklendiğini açıkladı.

Kaynak

Montajlanmış yanlış videoyu siz değerli okuyucularımıza sehven ulaştırdığımız için özür dileriz.

Teyit'in yaptığı paylaşım

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
24.03.2023

Dil bilmek bu devirde çok önemli. Hele ki siyasilerin yabancı dil konusunda çok geride olmalarını hayretle karışılıyorum. İngilizce ve Almanca kesinlikle şart. Bu arada, bu vesileyle Almancaya başlarım derseniz https://almancaportali.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ