Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP Ziyareti Ertelendi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Halkların Demokratik Partisi (HDP)’ye gerçekleştireceği ziyaret ertelendi.

HDP Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada 18 Mart Cumartesi günü HDP Genel Merkezi’nde gerçekleşmesi planlanan görüşmeye ilişkin “Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimize ziyareti program yoğunluğundan dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir” denildi.

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
16.03.2023

Atamı siyasete dahil etmek istemiyorum ama şu kendini Kemalist diye tanımlayıp, hdp konusunda olması gereken bu diyen, hatta daha ileri götürüp hdp için masum falan diyen yavvvvvşak güruhun omurgasızlığı midemi bulandırıyor. İğrenç mahluklar. Açın bi vekillerin cumhuriyet hakkında, Atatürk hakkında, şehitlerimiz hakkında söylemlerine bakın alooooooo. Bu kadar mı omurgasızsınız lan gevşek yaratıklar. Siyasetiniz de yerin dibine batsın fikirleriniz de. Şehitlerimizin katilleri için hala gerilla diyen, pkk için terör örgütü bile demeyen insanları savunan herkes ellerini şehitlerin kanına buluyor bi ciddiyetine varın lan olayın. Susun siktirolun gidin oyunuzu kime veriyorsanız verin ama ortalıkta gezip terör savunuculuğu yapmayın bi yeter lan.

16.03.2023

Akp de görüştü de bıdı bıdı da. Bu mu lan zihniyetiniz? İktidar değişirse şu an memnun olmadığımız her şey de devam etsin o zaman sizin mantığınızla? Hepsini akp yapıyor zaten onlar yapınca iyi biz yapınca mı kötü olacak değil mi yapalım gitsin???? Mantığınıza sokayım sizin.

16.03.2023

Sonra CHP mevcut iktidarın yerini sağlamlaştırmak için çalışıyor dediğimizde kızıyorlar. Diyoruz ki Kemal Kılıçtaroğlu aday olmasın. Aday oluyor! Hadi diyoruz aday oldun bari adam gibi vaatler ver. Alakalı alakasız herkesi CB yardımcısı yapacağız diyor. Ulan onu da anladık diyoruz bari HDP gibi partilerle buluşmaktan konuşmaktan ortalık kurmaktan kaçının. Bunu zaten AKP yaptı diye tepki topladı bari siz yapmayın üzerine bu patlıyor.

Hdp yi öcüleştiren AKP dir. Böylece AKP kimsenin hdp ile bir araya gelmesini engelliyor. Bunu görün artık matematiğin gereği muhalefetin bir olmasıdır

16.03.2023

Muhalif birisi olarak söylüyorum. Yahu siz gerçekten gerizekalı mısınız? Koca partide bir kişi de çıkıp akıl edemedi mi? Bu kadar mı plansız hareket ediyorsunuz? Yoksa her şeyin farkındasınız da milletin tepkisinden korkup mu değiştirdiniz?

16.03.2023

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde HDP ile görüşeceğini kamuoyuna duyurup, aldığı yoğun tepki sonrasında programım yoğun diye sonraya erteledim diyecek kadar gerizekalı olma ihtimalleri olduğunu düşünmüyorum ben. Şahsen iktidar değişmesin diye yoğun bir uğraş içinde oldukları görüşündeyim yalnızca.

TÜM YORUMLARI OKU (25)