Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bakanlık Vermek İstediği İsimleri Fatih Portakal Açıkladı

Türkiye'nin konuştuğu 14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala siyaset kulislerini hareketlendirecek iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

Son olarak Millet İttifakı'nın seçimleri kazanması halinde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kabinede görevlendireceği isimlere ilişkin olarak gazeteci Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir iddia geldi.

Portakal, sosyal medya hesabından açtığı yayında, Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması durumunda bakanlıklar için düşündüğü isimleri tek tek açıkladı.

Sosyal medya hesabından yayın yapan Portakal, "Kılıçdaroğlu kazanırsa kimleri aday yapmak istiyor?" sorusuna yanıt verdi. İşte Fatih Portakal'ın iddialarına göre Kemel Kılıçdaroğlu'nun kabinede düşündüğü isimler:

Aileden sorumlu bakanlık için Selin Sayek Böke'nin düşünüldüğünü ancak kendisinin Dışişleri Bakanlığı için de düşünüldüğünü söyledi.

"Çalışma Bakanı olarak Bülent Kuşoğlu ismi ön planda."

İçişleri Bakanlığı için Engin Özkoç düşünülüyormuş."

"Bir bomba iddia" ifadelerini kullanan Portakal, "İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı düşünülüyor ya, kabinede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ayrılacakmış. Çevre ve Şehircilik görevlerini iki ayrı bakan yürütecekmiş. O bakanların üstünde de İmamoğlu yer alacakmış. Koordinatör cumhurbaşkanı yardımcısı gibi yani... Mansur Yavaş'a ise tarımsal kalkınma bağlanacakmış" dedi.

Öte yandan geçtiğimiz gün Çanakkale'de miting düzenleyen Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazanması halinde kabinede Ahmet Akın ve Muharrem Erkek'e bakan olarak görev vermek istediğini söylemişti.

Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Olursa İlk 100 Günde Ne Yapacak? İşte Kılıçdaroğlu’nun İlk 100 Gün Planlaması

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
13.04.2023

çok nitelikli insanlar ya gerçekten içişleri bakanı konuşmayı bilmiyor sonra chp neden başa gelmiyor valla bak hiç mi akıllanmadılar merak ediyorum kendi adamlarını kayırmaktan başka bir şey yaptıkları yok chpde git bir belediyeye erzincanlıysa başkan bütün çalışanlar erzincanlı oluyor vallahi bazen sorgulatıyorsunuz atatürkün partisi diye susuyoruz ama kendinize gelin adam gibi insanları bakan yapın ...

13.04.2023

Normal değil mi Erzincan’da Erzincanlıların çalışması çok saçmalamıssın

13.04.2023

Cumhuriyetin her değeri gitti anayasa kanunlar kişiler vakıflar ve parti için tarumar edildi ülke gerçekten bir yikimda Avrupa basını yıllar önce Türkiye iflas etti demişti ben bu ülkeyi yonetsem sinir namusum turklirasi namusum diyorsam benden namussuz bir insan yok der bırakır giderdim ama aksi 3 4 maaslilar bir ihale çetesi bütçeye en çok faydası olan yalancı TÜİK bir yalaka sendika grubu tskyi alt üst et basini yandaş yap kim sesini cikarcak vatandaş ses cikaramadikca bağırdılar ama az kaldi

13.04.2023

İnshaAllah

Pasif Kullanıcı
13.04.2023

Değişim şart artık ülkede.25 senedir aynı suratları görmeye bıktık 😑

TÜM YORUMLARI OKU (21)