Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adaylık İçin Ekrem İmamoğlu'na Sunduğu Söylenen Şartlara Tepki Yağdı!

Ekrem İmamoğlu'nun bugün Haliç Kongre Merkezi'nde düzenleyeceği basın toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağını açıklaması bekleniyor.

Ekrem İmamoğlu'nun partideki değişim talebini yinelemesi de beklenirken Gazeteci Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu'na "Kararını ver, belediye başkanı adayı mısın değil misin? Bu tartışmalar partiyi yoruyor. Aday değilsen İstanbul'a bir aday hazırlayacağım. İstanbul'u bu tartışmalara hazırlatmam" dediğini öne sürdü.

CHP'deki değişim tartışmalarını değerlendiren Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ankara Ahlatlıbel'deki görüşmede İmamoğlu'na adaylık için bazı şartlar sunduğunu iddia etti.

Gazeteci Yarkadaş Kılıçdaroğlu'nun, "İstanbul'daki 14 ilçemizi 25'e çıkar, belediye meclisini de al, İBB seçimlerini bir daha al, sonra gel aday ol" dediğini öne sürdü.

Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun, 'Partinin sürekli değişim tartışmalarıyla anılmasından da rahatsız olduğunu dile getirdiğini' vurguladı.

Seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili istifa tartışmaları sürerken, Kılıçdaroğlu'na yönelik bu iddialar da gündem oldu. 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Göz atmayı unutmayın!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Gelsin Şimdi Seçim Yapsınlar' Açıklamasına Tepki Yağdı!
Akbelen’de CHP’lilere Tepki: Kemal Kılıçdaroğlu da Nasibini Aldı

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Dinleyeni Parçalayan Orhan Atasoy'un "Gemiler" Şarkısı ve Klibiyle İlgili Az Bilinen Muhteşem Detaylar
YORUMLAR
15.08.2023

Almış olduğunuz il/ilçeleri de genel seçimde kaybedin de görün o zaman. Değişime açık olmadığınız sürece de bı s*kim yol almayacaksınız. Kaç dönemdir koltuklarda oturup sadece maaşına bakan adamlarla dolu parti, başkasını eleştirmeden evvel kendine dönüp baksa ya önce insan. Kk böyle yaparak kendinden nefret ettirmekten başka bişey yapmıyor. Bugün seçim olsa sırf bu tutumu yüzünden geçen seçim almış olduğu oranın yarısını bile alamaz.

15.08.2023

Adamın amacı, görevi, varlık sebebi kaybetmek zaten. Hala kazanmaya çalışıp da kaybettiğini sanıyorsunuz bu kadar olandan sonra.

15.08.2023

Tamam anladık; en Akp'li sensin Kılıçdaroğlu ☺️

15.08.2023

Lütfen ölünüz.

TÜM YORUMLARI OKU (32)