Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Video: "Neden Devletin Savunma Sanayisini Siyasallaştırıyor?"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından 'Milli Savunma Sanayii' notuyla bir video yayınladı. İHA, SİHA ve sosyal yardım konularında yalan söylendiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu 'Neden devletin savunma sanayisini siyasallaştırıyor? Ama sabredin. Devlet yine devlet olacak. Devlet ile parti işleri artık birbirine karıştırılmayacak' ifadelerini kullandı.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun videosu

Meydanların Gündemi Patates Soğan: Erdoğan ‘Kurban Etmeyin’, Akşener ‘Güle Güle’
Kemal Kılıçdaroğlu, BBC'de Erdoğan ve Ailesiyle İlgili Soruya Yanıt Verdi

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
04.05.2023

chp zihniyetini bilmeyen tanimayan gençler iyi araştırın bu ülkede seksen yil önce uçak fabrikası acip ucak üreten nuri demirağın başına neler geldiğini ismet inönü tarafından kendisine neler yapıldığını ülkede ilk tabancayı üreten nuri killigilin başına neler geldiğini o gün nuri demirağın başına neler geldi ise bugün baykarın savunma sanayimizin başına aynı olayları getirmeye çalışanların zihniyeti aynı hic bir farkları yok bu zihniyet ülkemizin savunma sanayisinin dışa bağımlı olması icin elinden geleni yapıyor çünkü emir aldıkları ve yedili masayı kuran amerika öyle istiyor bunlarda emri yerine getirmeye çalışıyor

04.05.2023

siyasi irade ile ,savunma sanayi çag atlamış ise .. adam çıkıp tabiki şovunu yapacak ! sormanız gereken 40-50 yıl önce atılması gereken adımlar neden atılmadı ? kimler nasıl engeledi birşeyleri..

04.05.2023

KK geç uyandın.. savunma sanayi Dünyada büyük atılım ve gövde gösterisi yaptı.. bundan önce bir tüfek bile üretemezken şuan herşey üretiliyor bazı sistemler amerika ve çinde bile yok. adam tabi reklam yapacak. sen daha düne kadar kim saldıracak diyordun ülkenin kanını emen .terör neredeyse sıfırlandı.. savunma siyaset üstü değil.siyasi irade gerektirir.. .sen soğan patates niye pahalı diyebilirsin..

04.05.2023

Gaflet uykusuna yatmış meczupların uyanmayı cümle içinde kullanması kadar komik bir şey yok. :) Bir de zerre kadar umrunuzda olmamasına rağmen vatan, bayrak, bağımsızlık ve üniter devlet yapısı üzerinden maval okumanız.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ