Kemal Kılıçdaroğlu’ndan TOKİ Açıklaması: ‘Garanti Ver, Yoksa Banker Yakup Olursun’

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gündemdeki TOKİ konutları için sosyal medyadan açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, projenin tamamlanması için garanti verilmesi gerektiğini aksi halde tamamlanamayacağını söyledi.

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan TOKİ projesi ile ilgili detayları sizlerle paylaşmıştık;

Erdoğan Sosyal Konut Projesi 'İlk Evim'i Açıkladı: İşte Fiyatlar, Taksitleri ve Başvuru Koşulları!
"Yüzyılın Konut Projesi" Olarak Lanse Edildi: Sosyal Konut Projesi İhtiyacı Karşılar mı? Fiyatlar Düşer mi?
Ekonomist Gündoğdu Sosyal Konut Projesini Eleştirdi: Açık Uçlu, Sonu Olmayan Bir Ödeme

‘Para toplamak için yapıyorsun’

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından gündemdeki TOKİ konutları için açıklamada bulundu;

Konut meselesi gündemde. Defalarca ısıtılıp ısıtılıp insanımızın önüne konmuş bir proje. Yıllardır aynı hikaye. Erdoğan, biliyorum seçim öncesi para toplamak için yapıyorsun bunu. Ben sosyal devletin savunucusu olarak sosyal konutların yaygınlaşmasını canıgönülden istiyorum.”

‘Hazineden garanti ver’

'Sana inanalım istiyorsan, bu işe müteahhitlerin girmesi için hazineden gelir güvencesi ver. Beşli çeteleri semirttin, asıl fakir fukaranın konutu için garanti ver. Vermezsen, sen de biliyorsun ki bu proje bitmeyecek. Gerçi alışkınsın sen boş toprağa yalandan beton harcı dökmeye…'

‘Banker Yakup zihniyeti olur’

“Ben de buradan taahhüt ediyorum, biz iktidara geldiğimizde bu garantilerin arkasında duracağız. Erdoğan garanti vermezsen, bu proje bir Banker Yakup zihniyetinden ibarettir. Topla paraları fakir fukaradan, seçim sürecini finanse et. Banker Erdoğan mısın sen? Yeter be adam!”

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
YORUMLAR
15.09.2022

sen ne diyon adam çalışıyor adam namaz kılıyor valla helal ossun böyüğk oyun var böyüğk sen sesehayı batırmadın mı ne yapalım başğası gelse oda çalacağğ cağape zihniyeti böyle bişi işte

15.09.2022

Kayıt olmak istemememin sebebi buydu zaten, tokinin 50.000 dosyası varmış bir o kadar da dava açmayan olduğunu düşünüyorum eski vaadlerden daha temeli bile atılmayan projeler var. Hazine güvencesi vermez ise bende katılmayacağım.

15.09.2022

Ankara'da 2008 yılında başlayan yaylabağ projesinde ve 2017 yılında başlayan hallaçlı projesinde bir çivi çakılmış değil, projeye giren garibanlar yıllardır koopertiflere para ödüyor, gökçeğin parsel parsel fetöcüleri zengin etmek için ankaralıya attığı kazık.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ