Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Oğan'ın Kararına İlk Tepki

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

Sinan Oğan'ın bu kararını açıklaması sonrasında adaylardan Kemal Kılıçdaroğlu ilk tepkisini sosyal medya hesabından verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

'Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!'

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Tarafını Açıkladı

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
22.05.2023

Sinan Oğan'ın kendi kitlesi de Arapçı mı göreceğiz.

Pasif Kullanıcı
22.05.2023

Bu millet Ermeni sözde soykırımını destekleyen kanaslara, Mavi Vatan hakkında Türklerin aleyhine yorumlar yapanlara, milletin dini ile sürekli problem yaşayanlara, her hareketiyle gayrimilli olduğunu belli eden medeniyet simsarlarına, LGBT ye prim veren söylemlerde bulunanlara oy moy vermez kurt. 28 mayısa hazırlan, büyük bir hezimet yaşanacak, ama öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek.

Pasif Kullanıcı
22.05.2023

Yazıklar olsun sana! Her konuşmanda arkana astığın Atatürk fotoğrafından utan!

22.05.2023

Sınan Oğan nasıl HÜDA-PAR denilen terörist partiyle aynı safhada yer almayı içine sindirecek acaba. İktidar kim olursa olsun biz muhalefet edeceğiz diyen adam, Tayyip'le görüştükten sonra iktidara yamandı birden. Tayyip, ne kadar ülkücü varsa alayını satın almış. Hepiniz satılıksınız.

22.05.2023

Mezhep meselesi.

TÜM YORUMLARI OKU (96)