Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'SADAT Reklamı' Tepkisi: 'O Az Kalmış Aklınızı Alırım!'

Sosyal medyadan paylaşım yaptı...

İlgili içerik 👇

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Katıldığı Programda SADAT Reklamı Yayınlandı

'O az kalmış aklınızı alırım'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Konu ile ilgili sosyal medyada tartışmalar sürerken, CHP Lideri Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz!' ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili gazeteci Uğur Dündar'da bir paylaşımda bulundu. Dündar, bir süre sonra paylaşımını sildi👇

TV100'den de konuya ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, '8 saniyelik alt bant reklamından yola çıkılarak varılmak istenen noktalar bizleri hayrete düşürdü. İşin aslı ise şöyleydi: Sadat geçtiğimiz ay bizim de içinde bulunduğumuz bazı kanallara 8 saniye uzunluğunda sınırlı sayıda alt bant reklam yollamış idi. Böylesine politik göndermeleri ve entrikal incelikleri bilmeyen reklam servisimiz Sadat reklamını zaman zaman programların içerisine koyarak görevini yapıyordu.' denildi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Konuyla ilgili sosyal medyadan gelen tepkiler şu şekilde👇

Popüler İçerikler

Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Dünyanın En Ünlü YouTuber'ı Mr.Beast 26 Tane Tesla Hediye Edecek
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
YORUMLAR
15.01.2023

SADAT aslinda bir ikinci AKP ordusudur.Amaci bellidir.Kirli Silah Tüccarligi ve ondan olusan yapilarin Türkiyede sözüm ona Milliyetci partali cercevesinde parayi götürenlerdir.Bunun gram TC lik bir yani yoktur.Akp cikarina hizmet daha cok gelismemis ülkeleri (Afrika gibi) daha iyi kontrolize eden bir nevi Fetö artiklarinin kurdugu bir örgüttür.Insanlarimiz aslinda bilmelidirler ki Türkiyenin tek bir ordusu vardir oda TSK dir.Gerisi cöptür.SADAT üyeleri biraz daha sabredin siz Darbe icin hazir bekleyen uydurma Ordu oldugunuz konusunda yargiya nasil bir hesap icinde olacaginizi müjdelemek isterim.Bu ülkede uyuyan Savcilar ve Hakimler vardir,Gün geldiginde emir kuluydum affedin demek olmayacak.Herkes bunu böyle bilsin.Milletimiz artik aptalca numaralari yemiyor.

Kılıçtaroğlu'nun olduğu programın altında ya da değil SADAT nedir ki neyin reklamını yapıyor. Açıklığa muhtaç en önemli konu bu. Seçim arafesi o silahlı reklam sadece Kılıçtaroğlu için mi bir görüntü. Silahlı kuvvetler ve polis hariç özel bir birim olan böyle bir yapının ellerinde silahlı adamlarla dolu reklam vermesi bir programda sunucunun mimiklerinden teröre övgü bulup, başka bir gün maske taktı diye incinip ceza kesen Rtük ün umurunda değil anlaşılan.

Pasif Kullanıcı
15.01.2023

"Güç bozma eğilimindedir,mutlak güç daima bozar" dün onun bunun cocugu artık kiminse feto culerin yaptığını bugün iktidar ve onun pis işlerini uslenenler yapıyor salt bir reklam vermekten öte Allah'ın kelamını bile şeriat diye yutturan yeni tip üstte bahsettiğimten farklı olarak artık anaları babaları belli ama peygamberi arayıp Allahi kaybeden serefsizlerin son tehditleri bunlar.usulca rahat koltuklara Alişan o popolari yetmez ama sıkıysa saha ya bir insinler bakalım

TÜM YORUMLARI OKU (4)