Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ‘İçeriye’ Mesaj: 'Evladımın Bile Gözünün Yaşına Bakmam'

'Operasyon yapanı biliyorum'

Kemal Kılıçdaroğlu, sık sık ‘beşli çete’ olarak adlandırdığı, AK Parti hükümetinden en fazla ihaleyi alan iş insanlarıyla ilgili açıklamalar yapıyordu.

CHP lideri, bugün yaptığı açıklamada, “çetelerle pazarlık yapanın evladım bile olsa gözünün yaşına bakmam’ ifadelerini kullandı.

Kemel Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şöyle;

“Ya bana katılın ya da önümden çekilin demiştim. Onu da netleştireyim. Kendi yol arkadaşlarıma dedim. 5'li çeteler, bazı sermayedarlar, varlıkçılar, çantacılar bu ülkenin ikinci 100 yılını dizayn etmeye kararlı. Ben ve arkadaşlarım da onlara karşı dimdik durmaya kararlıyız.”

AK Parti’nin ihalecisi kötü, gelsin bizimkiler” demeyenler yol arkadaşım olacak. Şimdi bazı sermayedarlar, birtakım medya üzerinden, bazı kurmaylarımın beşli çetelerle görüştüğüne dair haberleri devreye sokacakları bilgisi geliyor.

“Kimlerin bu operasyonun arkasında olduğunu da biliyorum. Benim böyle kurmaylarım olmaz. Oldurtmam.”

“Benimle olacaklara net söyledim! Bay Kemal’de komisyon olmayacak, ihale olmayacak, haksız zenginleşme olmayacak. Benimle yürüyecek olanlar, bunu bilerek gelsinler. “

“Gelenler; çocuklarımız için, torunlarımız için, gençlerimiz için gelsin. Vatanımızın, doğmayı bekleyen evlatları için gelsin. Fakir fukara için gelsin. Bırakın herhangi bir kurmayımı; bu çetelerle pazarlık yapan evladımın bile gözünün yaşına bakmam. Gidenlere de uğurlar ola.”

Popüler İçerikler

Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Kamuda Tasarruf Paketi Açıklanıyor: Cevdet Yılmaz ve Mehmet Şimşek'ten "Tasarruf ve Verimlilik Paketi"
YORUMLAR
09.09.2022

Bazı hamlelerin güzel ama keşke adaylık konusunda biraz halkı dinlesen.

09.09.2022

Güzel kardeşim bu yazdığımla arap geleneğinin ne alakası var. Ya da akp ile ne alakası var. Kendi yorumunu git yaz paylaş burada neyin muhabbetini yapıyorsunuz anlamıyorum. Adam kötü bir adam değil, bazı hamleleri güzel ama bu akp net olarak devirecek biri varsa Mansur yavaş. Şimdi bu sözle arapları nasıl birleştirdin? Ben hep diyorum bu chp kitlesi akpden daha tehlikeli aq.

Helal be biz senden razıyız, inşallah aday olursun...

09.09.2022

Salın küçük enişteyi..

09.09.2022

Ülkenin talan edilmesini yada soyulmayi çok seviyorsun sanırım.

TÜM YORUMLARI OKU (16)