Kemal Kılıçdaroğlu'na Mezarlıkta Sözlü Saldırı: 'Bu Fatiha Okumayı Bilmiyor ki'

Adıyaman Belediye Mezarlığı'nı ziyaret eden Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sözlü saldırıya maruz kaldı. Bir yurttaş, 'Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?' dedi. 

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Adıyaman'a gitti. Burada mezarlık ziyaretinde bulunan Kılıçdaroğlu, bir kişinin sözlü saldırısına uğradı. Dua ettiği sırada sözlü saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu, duasını tamamlamasının ardından mezarlıktan ayrıldı.

İşte o görüntüler

Kemal Kılıçdaroğlu'na bir vatandaş 'Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?' dedi. Mezarlıktaki diğer vatandaşların 'Ne kadar terbiyesizsin' diyerek provokasyona tepki gösterdikleri görüldü.

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
21.04.2023

Saraya secde edenler artık Allah'la kul arasına girmeye de başladılar.Kimin cennetlik olduğunu,kimin duasının kabul olacağını,kimin kalbinin derinliklerinde neye inanıp neye inanmadığını bildiklerini sanıyorlar.Acınacak haldeler yazık ...

21.04.2023

Bu kadar kalplerinin kararması çok korkunç

21.04.2023

Okumayı bileni de gördük. Fatiha okurken el altından götürdü de götürdü

21.04.2023

Bakara makara diyince sorun yok bunlara. Onların anasını al muta nikahı kıy işin bitince kapının önüne koy gıkı çıkmaz.

21.04.2023

Cumhuriyet Halk Partisinin genel başkanı ve 13. Cumhurbaşkanımiz Kemal Kılıçdaroğlu hepinize samimi müslüman nasıl olur öğretecek Allah yardımcısı olsun sonuna kadar yanındayız

TÜM YORUMLARI OKU (92)