Kemal Kılıçdaroğlu: "Karşımızdaki İttifak, Gasp Edilecek Kadın Hakları Üzerinden Genişlemeyi Seçti"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Resim her geçen gün netleşiyor. Biz; barışmanın, açık yaraları kapatmanın, makulün, dünya ile rekabetin ittifakını kurduk. Karşımızdaki ittifak, gasp edilecek kadın hakları üzerinden genişlemeyi seçti. Söyleyeceğim tek şey; kadınları, bilhassa genç kadınları hiç tanıyamadıklarıdır” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AKP ile yaptığı ittifak görüşmelerinde 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’un yürürlükten kaldırılmasını talep eden Yeniden Refah Partisi’nin bugün Cumhur İttifakı’na katılmasının ardından sosyal medya hesabında açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Resim her geçen gün netleşiyor. Biz; barışmanın, açık yaraları kapatmanın, makulün, dünya ile rekabetin ittifakını kurduk. Karşımızdaki ittifak, gasp edilecek kadın hakları üzerinden genişlemeyi seçti. Söyleyeceğim tek şey; kadınları, bilhassa genç kadınları hiç tanıyamadıklarıdır.”

İşte Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na Girişini Sağlayan Mutabakat Metni
Erbakan "Erdoğan'ın Yeniden Aday Olması Yasal Değil" Demişti

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
24.03.2023

Neşet baba ne güzel söylemiş; kadınlar insandır erkekler insanoğlu… Ama bunlar insan değil ki çekin pis ellerinizi kadınlardan ve çocuklardan!.. Kemal bey sonuna kadar haklısınız ve seninleyiz

24.03.2023

Bu seçim cumhurbaşkanlığı seçiminden daha fazlası. 21. yüzyılda insanca yaşamakla, ortaçağa da hayvan gibi yaşamak arasında bir tercih bu. Kadın düşmalığı, aşı karşıtlığı, gericilik, bölücülük, liyakatsizlik, basiretsizlik ne ararsan var. Cumhur ittifakı türkiyeye katacağı şeyler bunlar, aksini düşünen sadece kendini kandırıyordur. Günümüz dünyasına dair ne varsa reddeden, ortaçağa dönmeyi arzulayan bir ittifak bu ülkeye ne kazandıracak?

24.03.2023

Zaten ekonomi, mülteciler, deprem dertlerinin üzerine bir de bu gericilik eklendi. Birisi şunlara bu milletin derdinin bunlar olduğunu söylesin. Ekmek 6 lira, pet şişe su 5 lira lan. Allahın suyu, bir şeysiz sadece su. Sizinkini bilemem ama bizim dertlerimiz bunlar.

24.03.2023

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Herifler insani olan ne varsa cephe alan bir ittifak kurdu.

TÜM YORUMLARI OKU (31)