Kemal Kılıçdaroğlu ‘İstifa Edelim’ Önerisine Karşı Çıktı

Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün gerçekleştirilen seçimlerde yüzde 48,09 oy alarak seçimi kaybetti.

Seçimin kaybedilmesiyle birlikte Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifası da gündeme geldi.

Seçimin sonuçlanmasının ardından Altılı Masa toplantısından önce iki kez kurmayları ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu'nun, kendisine yöneltilen bu teklif için, "Şu an için gerek yok" yanıtını verdiği belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun olası istifası da parti yönetiminin gündemine geldi. Bu konuda öne çıkan görüşün, "Hemen istifa etmeniz, partinin seçimlerde başarısız olduğu algısına hizmet eder" yönünde olduğu dile getirildi.

Bu konudaki son kararın daha sonra verileceği bildirilse de, Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimler sona erene kadar partinin başında kalabileceği iddia ediliyor.

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Washington Post Editöründen Kılıçdaroğlu Yorumu: "Türk Siyasetinde Seks Kasedi Çıkmadıkça Kimse İstifa Etmez!"

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
29.05.2023

24 yıllık hayatımda gördüğüm en basiretsiz adam yemin ederim

29.05.2023

Basiretsiz falan değil. İnanılmaz becerkli bir herif. Yaptığı her şeyi hesaplı yapıyor. 13 yıldır tam mesai RTE'ye çalıştı bu p.zevenk. Bu seçimde de seçimi garanti kaybetmek, kendini zorla aday yaptırmak için, İyi Parti'yle bire bir karşı karşıya kalmayayım diye masaya 4 tane toplam oy katkısı %2 olmayan partiyi alıp, CHP kadrosundan 30 küsür tane eski AKP'li ve türevlerini meclise soktu. Sonra bak Meralcim tek sen mızıkçılık yapıyorsun diyip zorla kendini aday yaptı. Özenle seçimi kaybetti. Ne SOğan, ne Bahçeli, RTE'nin en has elemanı Kemal Kılıçdaroğlu.

29.05.2023

Eğer doğruysa çok büyük bir yanlışın içinde olduğu kesin, orası hükümdarlık ilan edilecek bir mevki - makam - koltuk değil ? Rahmetli Atatürk tarafından kurulmuş ve bu ülkeyi kuran bir partiyi, zapt-u rapt altına almak (şimdilik hainlik dememeyeyim de) çok büyük bir gafilliktir. Bu ülkenin yurttaşları tarafından benimsenmiyorsun, niçin bu kadar uğraşıyorsun orada kalmak için ?

29.05.2023

Yerel seçimlerde oy verirsem namerdim eğer KK istifa etmezse . Bu seçimde Belediyeleri kaybetmemek için kumar oynadık bedelini çok ağır ödedik . gene aynı hata yapılmasın Ekrem İmamoğlu genel başkan olsun . İstanbul'u kaybetmeyelim diyenin anasına söverim

29.05.2023

İstanbul'a kimi önerirsiniz?

TÜM YORUMLARI OKU (39)