Kemal Kılıçdaroğlu Fatih Altaylı'yı Hedef Aldı: 'Alo Holdinglerin Medyası Bana Ders Vermesin'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar gazeteci Fatih Altaylı’yı hedef aldı. Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı’nın yazdığı köşe yazılarına, “Alo Holdinglerin medyası bana ders vermeyi bıraksın, ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar.” ifadeleriyle tepki gösterdi.

‘Kılıçdaroğlu’nun adaylığı Beştepe’de sevinç yarattı’

Bugün de Kılıçdaroğlu’nun adaylığı yazdı

Kemal Kılıçdaroğlu: Ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından isim vermese de Fatih Altaylı’nın yazısını eleştirdi.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şu şekilde;

'Bir grup konuşmamda söylediğimi yeniden hatırlatma ihtiyacı duydum. Bu sefer daha net söyleyeyim… Son zamanlarda kerameti kendinden menkul bazı kişiler bir anda muhalif yazar oldular. 20 yıllık yandaşlıktan sonra, bir baktık oluvermişler işte. Bunların bazıları köşe yazarı, bazıları araştırmacı formatında önümüze çıkıyorlar; muhalefet nasıl yapılır, kelle koltukta mücadele eden bana öğretmeye kalkıyorlar. Defalarca suikast teşebbüsüne uğramış bana, köşelerinde ders vermeye kalkıyorlar. Şunu çok iyi bilsinler ki biz daha ölmedik. Onların da ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Haksızlıklar karşısında kalemini dahi oynatmayan, televizyonlarda konuşmayan, “Alo Holdinglerin” medyası bana ders vermeyi bıraksın, ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar. Bu böyle biline.”

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
08.09.2022

sen aday olup kaybet de o zaman ne diyeceksin bakalım. 1 ay içinde ne kılıçdaroğlu, ne seni başkanlık için gaza getiren chp yönetimi ne de chp kalır. fatih altaylı sonuna kadar haklı ve güzel yazmış.

08.09.2022

Kılıçdaroğlu aday olmaz, Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu aday olur ve kaybederse o zaman "Kılıçdaroğlu aday olmasın, kazanamaz" diyenler ne diyecek veya yapacak... Ekrem İmamoğlu 'nu ve Mansur Yavaş 'ı, Kemal Kılıçdaroğlu aday gösterdi. Mansur Yavaş için değil belki ama Ekrem İmamoğlu aday gösterildiğinde herkes "Bu CHP 'den ve Kemal Kılıçdaroğlu 'ndan bir şey olmaz. Yine kazanamayacak birini aday gösteriyor. Bunlar iktidara hizmet ediyor" diyenler şimdi nerede... Hepsi bir tarafa, şu anda Kemal Kılıçdaroğlu kadar kim elini taşın altına koyuyor... 12 yıldır iktidarın bütün medyası tarafından saldırılan Kılıçdaroğlu, terör örgütleri tarafından saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu, muhalefet güçlensin diye her kesime hitap edecek bir masa kuran Kılıçdaroğlu, İYİ Parti seçime girebilsin diye milletvekili veren Kılıçdaroğlu, partiyi muhafazakar kesimden de oy alabilecek noktaya getiren Kılıçdaroğlu ama bazı muhaliflere göre Kılıçdaroğlu 'ndan kötüsü yok...

08.09.2022

valla doğru söylüyor Altaylı , şahsen Kımıl beyin aday olmasını çok destekliyorum :) mazallah doğru düzgün bir aday bulurlar filan iş karışır, kımıl bey candır gerisi heyecan :)))

08.09.2022

KK seni istemiyoruz aday olarak. Hayır bunun nesini anlamıyorsun. Altaylı'dan irrite olsam da adam haklı yani!

TÜM YORUMLARI OKU (12)