Kemal Kılıçdaroğlu: ‘Bu Kürsüye Veda Etmek İçin Geldim’

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdarığlu, CHP Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, ‘bu kürsüye son kez çıkıyorum’ diyerek veda etti.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısı ‘halkın umudu Kılıçdaroğlu’ sloganlarıyla başladı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuştuğu kürsünün hemen arkasında bulunan CHP bayrağının yerine ise Türk Bayrağı asıldı.

“Bu kürsüye veda etmek için bugün buradayım. Bu satırları kaleme almak benim için de hiç kolay olmadı. Tüm salon, bu kürsü benim evim. Sizler benim yol arkadaşımsınız. Size son kez bu kürsüden bakmak istiyorum. Hoş geldiniz.”

“Sarayın yol arkadaşı olmak kolaydır. Orada da haram vardır günah vardı. Zulüm kokar o saray. Bay Kemal’in yol arkadaşı olmak zordur. Tehlikelerle doludur. Başına her an her şey gelebilir. Parası pulu da yoktur Bay Kemal’in. Başına her şey gelmiştir. Ama biz bu yolda yürümenin şerefini beraber taşıyoruz.”

“Zalimlerin tahtlarını yıkmaya çok yakınız. Sizlerle gibi yol arkadaşlarım olduğu için onur duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin.”

“Bakmayın siz onların her şeyi varmış gibi göründüğüne. Ruhları kararmıştır. Bizim mazlumlar için atan yüreğimiz var. Bu kürsüde insanlarımızın onuru, demokrasimizin gururu aktarıldı.”

‘Umutluyum be dostlar. Gerçekten umutluyum’

“Meral Hanım merttir. Büyük mücadeleler veriyor. Ana kucağını da çok iyi bilir yeri geldiğinde masaya yumruğunu vurmayı da bilir. İlk görüş ayrılığında bazı insanla hiç söylenmemesi gereken şeyler söylediler. Arada bir ülkücü damarı tutar. Bunu da gayet iyi biliyorum.”

Kemal Kılıçdaroğlu, diğer partilerine genel başkanları ile birlikte Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a da kürsüden teşekkür etti.

Popüler İçerikler

Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
YORUMLAR
07.03.2023

Lale devri nasıl bittiyse sülale devri de bitecek, hepsini yargılayacağız :)

07.03.2023

Şahsım bilir diktatörlüğü sona ermeden, Türkiye tam bağımsız bir ülke olamaz.

Helal olsun sana. Sarhoş olup seçim gecesi otel odasını dağıtıp sızana, düz dünyacı aşı karşıtı bir ırkçıya, 1 yıl boyunca "aday olmasınlar kazanamazlar bakın bunlar böyle" edebiyatı yaptıktan sonra KK aday olunca "millet bunu unutmaz" tweeti atan yavşak şişmanlara ama en önemlisi AKP iktidarının ayrıştırarak topladığı oyları tam tersini yaparak toplamaya çalışan BAĞIMSIZ Cumhurbaşkanına selam olsun. %9 oyu olan bir ekibe karşı birleştirici bir üslupla konuşan ve yine de orta yolda topladığı masa elemanı da unutulmasın. Bundan sonra da eleştirin, verin veriştirin ama bu adama ikinci turda oy vermeyecek adam konuşmasın artık. Sisteme girmeden sistemi değiştiremezsiniz, bu konu bir sonraki seçimin konusu.

07.03.2023

otel odası dağıtan kim yav

07.03.2023

çok güzel bir konuşmaydi agzina sağlik k.k

TÜM YORUMLARI OKU (53)