Kemal Kılıçdaroğlu: "Birlik ve Beraberlik; Ölümden Başka Her Şeyi Yener"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Altılı Masa liderlerinin adaylık gündemiyle gerçekleştirdiği toplantının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından 'Birlik ve beraberlik; ölümden başka her şeyi yener.' Toplantımıza ev sahipliği yapan Sayın Temel Karamollaoğluı başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ederim' mesajını paylaştı.

Millet İttifakı'nın 12. Toplantısı Sonrasında Siyaset Kulisleri Alev Alev
Meral Akşener, İYİ Parti'nin 81 İl Başkanını Ankara'ya Çağırdı
İyi Partili Ümit Dikbayır Attığı Tweeti Sildi

Popüler İçerikler

Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
02.03.2023

İnşallah aday sen değilsindir

02.03.2023

Umarım aday olursun Yakışır sana.

02.03.2023

Etik ve ahlâki değerlerini kaybetmiş şeylerin desteği ile diktasını perçinlemiş bir iktidarın olduğu yerde aday beğenmeme eşiğini geçtiğimizi fırsatını buldukça dile getirim. Lâkin herkesin bu konuda aynı fikirde olması mümkün değil. Şöyle de bir durum var ki, bugün tuvalete gitmeyi, cep telefonunu, ağızda diş sırtta çanta olmasını, basit bir sabah kahvaltısını bile lüks olarak gören şeylerin kime oy vereceği bariz ortada olmasına rağmen, Millet İttifakı'na oy vermemeyi Mansur Yavaş'ın aday gösterilmemesine bağlayarak hem saraya biadını edip hem tüm krizden sizi sorumlu tutacağını ve buna halk kanadından da destek bulacağını unutmayın. Toplumun nabzını bizden iyi tuttuğunuzu düşünüyorsanız buyurun. Yanılıyorsanız Bahçeli ile aynı kaderi paylaşırsınız.

03.03.2023

Çok doğru söylemişsin, pilot vecihi "Şener Şen" gibi 15 kez istenmediği yere 16. kez giden birine, saygı duymayan cahil seçmen, neden oy versin , hepsini geçtim kendi danışmanına yaptırdığı anketlerde bile en az oy alan kendisi çıkıyor, Meral akşener den bile az oy alıyor. Mansur Yavaş olursa Ankara gidermiş bak bak kreş seviyesi iq'ya bak. Ankara belediyesi Türkiyeden daha mı önemli işte tüm mesele bu. K. k. 13 yıldır AKP nin can simidi olma görevini başarıyla icra ediyor bizi de salak yerine koyuyor aklınca.

TÜM YORUMLARI OKU (14)