Kel Kaldığına Üzülenler İçin: Saçınızın Yeniden Uzamasına Yardımcı Olacak Ürün Tavsiyeleri

Kadın ve erkeklerin korkulu rüyalarından biri de saç dökülmesidir. Saç dökülmeleri sebepleri için birçok etken sayılabilir. Genetik faktörler, hormonal sorunlar, stres, üzüntü, yanlış beslenme alışkanlıkları, yanlış kozmetik ürünler (şampuan, saç boyası vb.) vitamin ve mineral eksikliği gibi etkenler. Kel kaldığını düşünenler için, saçlarınızın yeniden çıkmasını ve gürleşmesini sağlayacak ürünleri araştırdık. Bu ürünler sayesinde, saç sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

“Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.”

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Not: En doğru bilgi için, kullanmadan önce uzmana danışın.

Saç dökülmesi tedavisinde büyük etkisi olan: Dermoroller

Öncelikle, dermaroller kullanımı öncesinde saç derisinin temiz olması gerekir. Saçta jöle, köpük, waks gibi ürünler olmamalıdır. Kullanılacak aparatın mutlaka steril edilmiş olması gerekiyor. Saçlı deri dermaroller'ı 0,50 mm tercih etmelisiniz. 

Kullanımına gelirsek, tüm saçınıza uygulayabilir, tercihe göre de yalnızca zayıf alanlara kullanabilirsiniz. Cilde bası yapılarak dikey ve yatay hareketlerle yıldız şekli çizerek 3-5 tekrar olacak şekilde 5-10 dk arası uygulamalısınız. Hafta 2 kez kullanımı yeterli olacaktır. 

Dermoroller'a buradan ulaşabilirsiniz.

Saçlarınızı besleyip güçlendirecek: Minoksidil saç serumu

Minoksidil saç serumu, minyatürleşmeye başlayan kıl köklerinden uyararak yeni saç oluşumunu sağlar ve saç dökülmesini durdurur. Bu serumu tüm saça uygulayabileceğiniz gibi, sadece dökülme sorunu yaşadığınız bölgeye de uygulayabilirsiniz. 

Kullanımı çok basit. Kuru saçınıza sabah ve akşam 5 püskürtme olacak şekilde sıkmanız yeterli.

Minoksidil ve diğer saç serumlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Suyun yıpratıcı etkisinden koruyacak: Arıtmalı duş başlığı

Duş esnasında cilt tarafından vücuda giren klor, çeşme suyunun içilmesi ile alınabilecek miktardan daha fazla. Sudaki klor cildi ve saçları kurutucu etkiye sahip. Bu noktada duş başlığının arıtmalı olması saçlarımız için çok önemli. Mutlaka duş başlığınızı arıtmalı kullanmalısınız.

Arıtmalı duş başlığına buradan ulaşabilirsiniz.

Her derde deva olan yeşil çay saç için de çok faydalı

Bitkisel yollardan yararlanmak isteyenler için yeşil çay çok kurtarıcı bir seçenek olacaktır. Vücudumuz için çok sağlıklı olan yeşil çay, saçlarımız için de çok faydalı. Saç dökülmelerini duruyor ve yeni saç çıkmasını tetikliyor. 

Kullanımına gelecek olursak, yeşil çayı demleyin ve soğumaya bırakın. Sonrasında bir püskürtme kabına aktararak tüm saçınıza sıkın. Haftada 2 uygulamanız yeterli olacaktır. Saçınızda 15 dk beklettikten sonra yıkayabilirsiniz. 

Yeşil çaya buradan ulaşabilirsiniz.

Saçlarınızın bakımı için sürekli kullandığımız en önemli ürün: Dökülme karşıtı bitkisel şampuan

Her duşta şampuan kullanıyoruz. Saçlarımızın dökülmemesi ve sağlıklı uzayabilmeleri için dökülme karşıtı ve besleyici, özellikle bitkisel şampuan kullanmak çok önemli. Düzenli kullanımda fark yarattığını gözlerinizle göreceksiniz. 

Dökülme karşıtı bitkisel şampuanlara buradan ulaşabilirsiniz.

Saçlarınızı arıdırın ve masajın keyfini çıkarın: Arındırıcı saç yıkama ve masaj aleti

Saçlarınızı şampuandan arındırmak saç sağlığınız için önemli bir detay. Duşta işinizi kolaylaştıracak, saçlarınızı şampuandan güzelce arındırırken aynı zamanda saç diplerinize masaj yaparak rahatlatacak kullanımı kolay ve çok kullanışlı bir aparat.

Arındırıcı saç yıkama ve masaj aletine buradan ulaşabilirsiniz.

Vitaminlerden destek al: Trixowell advanced saç dökülmesine karşı multivitamin

Trixowell içeriğindeki vitamin ve mineraller ve bitkisel ekstraktlar ile bağışıklık sisteminizi güçlendirirken, saç köklerini besleyip güçlendirir ve saçın hızlı uzamasına, yeni saç oluşumuna yardımcı olur. İçerisinde bulunan maddelerin doz miktarları, saç dökülmesi şikayetlerinde alınması gereken günlük miktarların en üst seviyesinde. Özellikle Saç dökülmesine çözüm olabilmek için formüle edilmiş.

Kullanımı ise düzenli olarak tok karnına sabah 1, akşam 1 olacak şekilde.

Trixowell ve sizin için araştırdığımız diğer vitaminlere buradan ulaşabilirsiniz.

Saç Dökülmenizi Engellemeye Aday En İyi Dökülme Karşıtı Ürünler
Saç Dökülmesi Karşıtı Doğal İçerikli Şampuan ve Bakım Ürünleri
Saç Dökülmesini Engelleyebilmenize Yardımcı Olacak 12 Öneri

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR

Guzel tavsiyeler, ama adi uzerinde tavsiye. Dokulen saclara kesin cozum olsaydi icerik degil makale yazardi diye dusunuyorum

07.11.2022

keriz silkme loading

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ