Kediye Tekme Attığı İçin 900 TL Ceza Kesilen Adam İsyan Etti: 'Sanki Adam Öldürdük'

Her gün yeni bir hayvana şiddet haberinin geldiği ülkemizde, market sahibi bir kişi sucuk yediği için kediyi tekmeledi. Market sahibi Reis S. kendini 'Sanki adam öldürdük' sözleriyle savundu. 

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, olay, Pazartesi günü Pamukkale ilçesi Pelitlibağ Mahallesi'nde meydana geldi. Market sahibi Reis S., iş yerine girip sucuğu yiyen sokak kedisini görünce müdahale etti. Reis S., kediyi dışarı çıkarıp tekme atarak fırlattı.

Reis S.'nin kediyi tekmelediği, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Çok sayıda havyansever market sahibine tepki gösterdi.

Kendini 'Sakin adam öldürdük' sözleriyle savundu...

Market sahibi Reis S., kediye kızıp tekme attığını, adam öldürmediğini belirterek, 'Markete girdiğimde askıdaki sucuğu yiyordu. Kovaladım dışarı çıktı. Sucuğu da çöpe attım. Sonra da dışarda görünce 'Sen benim sucuğuma niye böyle yaptın' deyip tekme attım. Hepsi bu, sanki adam öldürdük. Yok hamileymiş, yok ölmüş, sürekli abartıp hakaret ediyorlar. 900 TL ceza kestiler, ödeyeceğim. Kedi burada ben de besliyorum' dedi.

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
13.08.2020

"sen benim sucuğuma niye böyle yaptın" diyen ağzının çeperini s.keyim!

13.08.2020

900 TL lik değeri olmayan boktan bir varlık kediye tekme atmış birde gelmiş diyor ki sanki adam öldürdük. Evet cahillik çok kötü bir şey...

13.08.2020

"Kedi burada, ben de besliyorum" ulan pezevengin evladına bak, madem besliyorsun o kediyi sucuğu niye çöpe attın? Mundar olduysa verseydin yeseydi işte hayvan. Görüntülerde kedi kaçtığı halde daha peşinden gidiyor şerefsiz.

13.08.2020

yalan söylediğini insan böyle belli ediyor.

TÜM YORUMLARI OKU (75)