Kedilerle Birlikte Yaşamanın Hayatımıza İster İstemez Kattığı 21 Şey

Kedi sahipleri gayet iyi bilir. Onlar olmadan hayatın tadı tuzu yoktur. Lingvistov da bu noktadan yola çıkarak, kedilerle birlikte yaşamının, insana kattıkları hakkında ufak bir rehber hazırlamış. Aslında bazı maddelere bakınca 'ne onlarla, ne onlarsız' dememek elde değil. Ama işte kedileri bu kadar özel kılan şey de, bu hissi verebilmelerinde saklı..

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
YORUMLAR
07.01.2016

Kedimin tuvalet ihtiyacını hiç bir zaman kabının dışına yaptığını görmedim, ilgi isteyipte onla ilgilenmezsen yaramazlık yapar !!

07.01.2016

bir de eğer kumunu pis bırakırsan inadına yapan kediler tanıyorum :(

07.01.2016

hahaha hepsi aşırı doğru. alarmımdan yarım saat önce beni uyandırmayı bilmeleri dışında her şeylerini seviyorum <3<3<3<3<3 bir de bu görsellere ek olarak poşet/koli gibi nesnelerin farklı dünyalara açıldığını öğrenmemize sebep oldular.

07.01.2016

Karton kutu canavarları :D

07.01.2016

Benimde kedim vardi. Ilk buldugumda bir cop konteynirinin icinde gozleri acilmamis haldeydi 16 sene once. Adini Sansli koyduk olmek uzereyken kurtarildigi icin. 4-5 sene birlikte gecirdikten sonra ben egitimim icin yurtdisina ciktim. Temelli donus yapmadan kisa sure once kedimin kanser oldugunu ogrendim. Zavalliyi 3 kere ameliyet ettirdik ama malesef tumor tekrarlayip durdu. Veteriner 4. Ameliyati yapamiyicagini soyledi hem yasi geregi hemde saglik durumdan dolayi. Son bir hafta serumla besledik haycancagizi. Neyse bir sabah uyandigimda artik bizimle degildi. Aklima geldikce zaman zaman gozlerim hala dolar. Kedileri cok seviyorum ama alip bakmam bi daha heralde.

TÜM YORUMLARI OKU (82)