'Kedicik' Tülay Kumaşçı'dan Adnan Oktar'a: 'Hayranım, Aşığım'

Adnan Oktar silahlı suç örgütüne yönelik, 72'si tutuklu 215 sanığın yeniden yargılandığı davanın 14. duruşmasında sanıklardan Tülay Hatice Kumaşçı mahkemede dikkat çekici bir savunma yaptı. Kumaşçı savunmasında, 'Benim Adnan Oktar'ı sevmem suç mu? Adnan Bey'in gücü kuvveti yerinde, ben Adnan Bey'e hayranım, aşığım' dedi.

'Adnan Bey çok kıymet verdiğim, sevdiğim bir insan'

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesince, Marmara Cezaevi karşısındaki salonda görülen davanın 14. duruşmasına, Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu bazı tutuklu ve tutuksuz sanıklar ile avukatları katıldı. 

Savunma yapan tutuksuz sanık Zeynep Şener, '40 yıldır edinilmiş samimi bir çaba var. Allah rızası var. Hayatımızın amacı Allah rızası. Eğer beraat etmeyeceksek, ben de tüm kardeşlerim ve Adnan Bey ile aynı cezanın kesilmesini istiyorum' dedi.

'Adnan Bey'in yanında muhteşem bir 30 yıl yaşadım'

Sanıklardan Tülay Hatice Kumaşçı ise savunmasında dosyada suç unsurlarının olmadığını öne sürerek, sözlerine devam etti: 'Benim Adnan Oktar'ı sevmem suç mu? Adnan Bey'in gücü kuvveti yerinde, ben Adnan Bey'e hayranım, aşığım. Ben Adnan Bey'in yanında muhteşem bir 30 yıl yaşadım, bu hayattan çok memnunum, kimseye hesap vermek zorunda değiliz' ifadelerini kullandı.

Sanıklardan Tuğba Bal da savunmasında, avukat olduğunu ifade ederek, 'Adnan Bey çok kıymet verdiğim, sevdiğim bir insan. Kendisiyle ilgili her davayı yakından takip ediyorum. Ben avukatım ve avukat olduğum için mesleğim gereği hizmet veriyorum. İstediğim kişinin avukatlığını yapmakta özgürüm' dedi. Duruşma, yarına ertelendi.

Oktar'ın, 'örgüt yöneticiliği', 'FETÖ silahlı terör örgütüne yardım', 'siyasal veya askeri casusluğa teşebbüs', 'eziyet', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'birden fazla kişiyle birlikte birden fazla kez çocuğa karşı cinsel istismar', 'cinsel saldırı', 'cinsel saldırıya teşebbüs', 'kişisel verilerin kaydedilmesi', 'tehdide azmettirme' suçlarından 232 yıl 9 aydan 1198 yıla kadar hapsi isteniyor.

Adnan Oktar Savunma Yaptı: 'Çirkin Kadınların Lobisi Bunlar'

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
YORUMLAR
10.10.2022

benim göremediğim neyi görüyor bu cisim'de ya🧐🤔

10.10.2022

ahahahgagh

11.10.2022

Arka planda çok üzücü bir hikaye var, bu Stockholm sendromuna benziyor. Beyin yıkama taktikleri çok başarılı.

10.10.2022

Abla hepiniz hapistesiniz daha kaybedecek neyin kalmış bırak bu yalakalığı… videon yadaneyin korkusu kaldı sende hala acaba, zaten şaşırmayacaz ayıplamayacaz boşver artık

TÜM YORUMLARI OKU (16)