Kedicik Olmanın Ucundan Dönen Kadının Anlattıkları Şok Etti: Belgeseldeki Süreci Birebir Yaşadığını Söyledi!

140 Journos'un belgeseli sayesinde suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Dragos'taki evinde yaşananlar yeniden gündeme geldi. Bir TikTok kullanıcısı, yıllar önce 'kedicik' olmanın ucundan nasıl döndüğünü tüm detaylarıyla anlattı 👇

140 Journos'un bir dönemin gözde ismi Adnan Oktar ve altında bulunan suç örgütüne ilişkin belgeseli sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü biliyorsunuz ki...

Adnan Oktar ve Kedicikler'i bilmeyen yoktur ama hem 140 Journos'un, yaptıkları her şeyi tek tek gün yüzüne çıkardığı belgeselinin detaylarından ve Adnan Oktar'ın geçmişinden bu yazımızda tüm detaylarıyla bahsetmiştik:

Adnan Oktar'ın Sapkın Cinsel Hayatıyla İlgili En Önemli Sırrı ve Kızlara Yaşatılan İstismarın Detayları

Yaşanılan korkunç hayatı, istismarı ve rezilliklerin hepsini görünce hepimiz bir şok olduk tabii ona şüphe yok.

"Kedicikler"in yani yüzlerce genç kız ve kadının nasıl av pozisyonuna sokularak tuzağa düşürüldüğünü gösteren belgeselin ardından, kedicik olmanın ucundan dönen kadınlar da başına gelenleri anlatmaya başladı.

Bir kadın, TikTok hesabından paylaştığı videoda, Adnan Oktar'ın 'baş avcı' pozisyonundaki çalışanı Bora Yıldız'ın hem kendisine hem de arkadaşına nasıl yaklaştığını tüm detaylarıyla anlattı.

TikTok kullanıcısının, 140 Journos'un Kedicik belgeselinde bahsedilen detaylarla birebir uyuşan hikayesi, duyanları bir kere daha şok etti.

İşte o anlar...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kulüpte Bir Anda "Erik Dalı" Çalınca Twerk Keyfi Yarıda Kesilen Kadın Dillere Fena Düştü
Tokat'ta Dere Kenarında Mahsur Kalan Kedinin Yardımına Vatandaşlar Koştu
Estetik Ameliyatından Sonra Yüzü Gözü Fena Şişen Kadın Süreci Aşama Aşama Gösterdi, Görenler Şok Oldu!

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
İrfan Değirmencioğlu İmamoğlu’yla Birlikte Roma’ya Giden Ekibi Eleştirdi: “Ne Farkı Kaldı Saraydan?”
YORUMLAR
04.10.2023

Avm de "seni beğendim" diyen kişinin çağırdığı ofis vb yere gidip hala sağ olduğuna ve böbreklerin yerinde olduğuna şükretmelisin. Kedicik konusundan tamamen bağımsız.

04.10.2023

bir sürü kedicik çıkar şimdi piyasaya... madem boyle bir olay geçti başından o yaşlarda söyleseydin ebeveynlerine. şimdi video viral olmuşken tiktokta bir sürü kedicik peydah olur. daha çok takipçi kasmak adına..

04.10.2023

2012'de çalıştığım iş yerine kapalı bir kutuda, Harun Yahya'ya ait altın varaklı, hayvan gibi kalın kağıda basılmış, 3 fasikül, içeriği ultra sikko kitap gelmişti, hepsi de Evrim Teorisi'ni sözüm ona çürütmek için yazılmış aptal saptal atıflarla doluydu. Kitaplardan birinin kapağında, bantla yapıştırılmış çakma bi bilimsel oturuma davetiye de vardı. Hangi şerefsiz tanıdık beni bu oç'larına önerdi hiçbir zaman anlayamadım ama bulursam ben de Uşşaki tarikatına önerecem onu. Badelesinler bi güzel.

Yurtdışında o kitapları göndermediği ülke kalmamış adamın. Yabancı bir profesörün youtube'daki konferansında duymuştum.Adam Adnan Oktar'ı, kim olduğunu filan da bilmiyor. Sadece dediği şuydu: "Yaratılışçılar bize çok süslü bir baskıyla kitap gönderiyordu, inceledik saçmalıktan başka bir şey değildi". Birkaç kitabını ben de incelemiştim, şimdi hatırlamıyorum ama gittiğim birkaç kütüphanede vardı kitapları sanırım; artık kütüphane yönetimi mi satın aldı yoksa ücretsiz mi gönderdi bilemem. Bildiğin hayvan resimlerini (atıyorum yusufçuk) koymuş, altına özelliklerini yazmış ve böyle bir güzellik kendi kendine var olamaz yazmış. Evrimi çürüten bilimsel metodu da bu.

TÜM YORUMLARI OKU (16)