Kebriye Koç Kimdir? Kebriye Koç Neden Müge Anlı'dan Ayrıldı?

Hafta içi her gün ATV ekranlarında saat 10'da başlayıp 13'de son bulan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile ilgili uzun yıllardır görev alan Kebriye Koç'un ve 3 Muhabirin programdan ayrıldığı öğrenildi. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yapım ekibinde yer alan isimlerden Kebriye Koç vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Kebriye Koç kimdir, Kebriye Koç Neden Müge Anlı'dan Ayrıldı? İşte tüm merak edilenler...

Kebriye Koç Kimdir?

Kebriye Hanım olarak Müge Anlı'nın hitap ettiği ve tam adı Kebriye Koç olan yapımcı ve program sorumlusudur. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun yıllar yapımcılık görevini üstlenen Kebriye Koç yani Kebriye Hanım, geçtiğimiz aylarda Müge Anlı'dan muhabirler Gizem Gündoğdu, Tuğçe Kocaman ve haber koordinatörü Gökhan Bektaş ile birlikte sessiz sedasız ayrıldı.

İşlenen konular ile ilgili detayları Müge Anlı'ya ulaştıran Kebriye Koç'un programdan neden ayrıldığı ise bilinmiyor. Kebriye Koç'un programın sonunda adının yazmaması da Kebriye Koç'un programdan ayrıldığını kanıtlamış oldu. Müge Anlı'dan bu ayrılığa ilişkin bir açıklama gelmezken, Kebriye Koç'un ayrılması nedeniyle ekibininde beraberinde ayrıldığı düşünülüyor.

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''