‘KCK'nın Türkiye Sorumlusu’ Yakalandı

Terör örgütü KCK'nın üst düzey sorumlusu olduğu belirtilen Sara Aktaş, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan sahte pasaportla yurt dışına çıkmak isterken gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü KCK'nın üst düzey sorumlularından Aktaş'ın sahte pasaportla yurt dışına kaçacağı istihbaratı üzerine Atatürk Havalimanı'nda önlem aldı.

Polis ekiplerinin operasyonunda, Ruken Şahin adına düzenlenmiş sahte kimlikle Almanya'ya gitmek isteyen Sara Aktaş yakalandı. 

Doğan Haber Ajansı, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan (MİT) gelen bir bilgi doğrultusunda operasyon kararı aldığını paylaştı.

Aktaş'ın, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
27.11.2016

Asın amk! İran'da PJK veya İŞİD barınabiliyor mu? Bulduğunu ya asıyor ya kurşuna diziyor İran. AB'ye girMEyeceğiz ee o zaman niye her dediğini yapMAk zorundayız anlaMıyorum! Sokarım AB'nin demokrasi ve insan haklarına! Orospu çocuklarına giren çıkan yok, ölen bizim vatandaş, ölen bizim asker. O yüzden asın bu orospu çocuklarını, fotoğraflarını da çekip TBMM'de sergi açın. Brüksel'de PKK'ya açtırdılar sergi, bırakın Mehmetçik açsın bir sergi meclisimizde!

27.11.2016

Karayılanın yeri öğrenilene kadar işkence edilsin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ