Kaza Yapan Sürücü, Otomobilde Sıkışan Kız Arkadaşını Bırakıp Kaçtı!

Kocaeli’de hızını alamayan otomobil sürücüsü, aydınlatma lambasına çarparak durabildi. Kazadan sonra olay yerinden kaçan sürücünün kız arkadaşı ise otomobilin içerisinde sıkışmış vaziyette kurtarılmayı bekledi.

Kaza, Derince ilçesi D-100 karayolu Ankara istikameti liman ışıklarında meydana geldi. İHA'nın aktardığına göre 34 KY 5553 plakalı Cadillac marka otomobilin sürücüsü, hakimiyeti kaybederek yol kenarındaki aydınlatma lambasına çarpıp savrularak durabildi. 

Kazanın ardından sürücü, kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Sürücüyle beraber otomobilin içinde bulunan T.Ç. isimli kız arkadaşı ise sıkışık bir halde otomobilin içinde kaldı. 

Kazayı görenler tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobil içerisinde sıkışan T.Ç., itfaiye ekiplerinin çabasıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı. 

Sağanak yağışın etkili olduğu bu dakikalarda, itfaiye ekipleri yaralının ıslanmaması için üzerini de örttüler. Ardından T.Ç., sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Popüler İçerikler

Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
02.01.2022

tam bir delikanlı

02.01.2022

Böyle OÇ ile birlikte olup hayatına almak cahilliktir kusura bakmayın!

02.01.2022

alkollüdür muhtemelen

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ