Kaz Ayağı Dendiği Zaman Aklınıza Göz Çevrenizin Gelmemesi İçin Kullanmanız Gereken 9 Anti Aging Ürün

Kaz ayağı tabirini duymaya başladıysanız, dost acı söyler ama, ilk kırışıklıklarınız hayırlı olsun... Artık cildinize çok daha farklı bir özen göstermelisiniz. Tabii ki kırışıklıklar kremler, serumlar vb ile tamamen engellenebilir diye bir şey yok. Ama en azından yaşlanma belirtilerini geciktirebilirsiniz. Çok geç olmadan da bir yerden başlamak lazım. Kozmetik uzmanlarına göre 30 yaşından itibaren kullanmaya başlamak en mantıklısı. Yaş ilerledikçe elbette ki daha yoğun, daha etkili ve dolayısıyla etken maddesi farklı ürünlere geçiş yapabilirsiniz. Biz sizin için piyasadakiler arasında en çok cevap veren ürünleri sıraladık. Buyrun gençlik alışverişine! 🛒

1. Kırışıklık oluşmasının en büyük sebeplerinden biri de: Cildinizdeki nem kaybı.

Bu miniminnacık görünen serum aslında 7 günlük bir yoğun bakım. İçeriği hyalüronik asit. 7 gün boyunca ister nemlendiricinizle karıştırarak ister nemlendiricinizi uygulamadan önce kullanabilirsiniz. Özellikle mevsim geçişinde böyle 7 günlük bir kür cildinizin tam da ihtiyacı olan şey.

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.

2. Günlük nemlendiriciniz anti aging özellikli değilse, değiştirmenizin zamanı geldi!

Bu anti aging özellikli kremin içeriğinde probiyotik var. Probiyotikler sağlıklı birer cilt yenileyicidir ve henüz fazla kremin içeriğinde bulunmuyor. Özellikle sabah ve akşam makyajınızın altına rahatlıkla uygulayabileceğiniz bu hafif yapılı nemlendirici krem ince kırışıklıklar için son derece uygun ve faydalı.

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.

3. Yüz kreminiz ayrı, göz çevresi kreminiz ayrı olmalı. Çünkü cildinizin yapısı da bu bölgelerde farklı.

Aynı kremin göz çevresi için olanını da tavsiye ediyoruz. Çünkü yine probiyotik içeren bu göz çevresi kreminin içinde piyasadaki çoğu kremden farklı olarak bir de güneş koruması var. Unutmayın ki lekelenmeye başlayan ve kolay kurtaramadığınız tek yer göz çevreniz. Güneş korumalı bir krem bir çok etkiyi bir anda sağlayacaktır.

Bu ürünü incelemek ve hemen almak için tıklayın.

4. Siz uyurken cildiniz kendiniz yenilemeye devam eder. Gece kremiyle cildinize yardım edebilirsiniz.

Bu kremin içeriği %99 doğal maddelerden oluşuyor. Gece yatmadan bir süre önce temiz cildinize uyguladığınızda sabah yumuşacık ve dinlenmiş görünümlü bir ciltle uyanabilirsiniz. İçeriğindeki arı sütü ile cildi besleyerek yaşlanma belirtileriyle savaşıyor.

Bu ürünü incelemek ve hemen satın almak için tıklayın.

5. Sadece hyalüronik asit değil, kollajen de içeren kremlere geçiş yapma vakti!

Çift moleküllü kollajen içeren bu krem cildinizdeki sarkmaları da engellemeye yardımcı olurken cildinize esnekliğini geri kazandırmayı hedefliyor. Bitkisel içeriği de cildinizi derinlemesine besliyor. Günlük kullanım için uygun. Kutusunu da aşırı beğendiğimizi söylemezsek olmaz. 

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.

6. Kollajeni direkt tek başına da uygulayabilirsiniz. Nemlendiricinizle birlikte de karıştırarak uygulayabileceğiniz etkili bir kollajen serum kullanabilirsiniz.

Yağ içermeyen bu serum içeriğindeki kollajen ile cildinizi eski formuna geri kazandırmayı hedefliyor. Kolay emilen ve yağlı bir his bırakmayan bir yapısı var. Nemlendiricinizle karıştırarak veya öncesinde tek başına da kullanabilirsiniz.

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.

7. Hem kırışıklık hem leke hem de elastikiyet kaybı yaşayanlar için mükemmel bir krem:

İçeriğindeki kollajen ve C vitamini sayesinde cildinizi yaşlanma belirtilerine karşı korurken cildinizde oluşan lekelerin de rengini açma özelliği var. Fiyat performans açısından da çok başarılı olan bu krem günlük kullanıma da uygun. 

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.

8. Nemlendiricinizi mutlaka bir serumla destekleyin ki daha etkili olsun.

Naz özü içeren bu serum cildinizi nemledirir, parlaklaştırır ve daha dolgun görünmesini sağlar. Serumları tek başına kullanmak değil, nemlendirici altına uygulamak çok daha etkili olmasını sağlayacaktır. Nar özünün anti oksidan etkisini de unutmamak gerekir.

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.

9. Göz çevrenizi ve yüzünüzü düşünürken, dekolte ve boyun bölgenizi de unutmayın.

Maalesef ki hep unutulan ve illa ki sinir bozucu derecede kırışan bölgemiz de boyun bölgesi. Yüz kreminiz, boyun bölgesine uygulandığı zaman sivilcelenmeye sebep olabilir; çünkü yine cilt derisi özellikleri farklı. Bu nedenle burası için de yine farklı bir krem kullanmanız gerekir.

Bu ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.

Popüler İçerikler

Canına Tak Etti: Gösterisinde Yaptığı Esprilerin Yayılmasına Sinirlenen Cem Yılmaz Tepki Gösterdi!
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!