Kayseri'de 'Sınavda Usulsüzlük' Operasyonu: 4 Gözaltı

KAYSERİ Emniyet Müdürlüğü'nce, Kayseri ve Ankara'da askeri liselere giriş sınavlarında soruların verildiği, cemaate mensup adaylara soruların ezberletildiği iddiasıyla ilgili düzenlenen operasyonda 4 eğitimci gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında 4 kişinin de arandığı bildirildi. Operasyonu 'Fuat Avni' dün Twitter'dan duyurmuştu.

8 KİŞİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında, 'Suç işlemek amacıyla Fetullahçı Terör Örgütü'ne üye olmak, ÖSYM Kanunu'na muhalefet, askeri liselere giriş sınavlarında usulsüzlük' iddiasıyla 8 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

4 GÖZALTI

Şüphelilerden 3'ü Kayseri'de, biri Ankara'da gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Gece yarısı tweet atan Fuat Avni, bu sabah 2013'teki askeri lise sınavlarında usulsüzlük yapıldığı iddiası ile Kayseri'de operasyon başlatılacağını ve gözaltılar olacağını yazmıştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Anlamak İsteyene: Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İsteyen Kadınların Yeni Akımı Çok Beğenildi
Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı