Kayseri'de İranlı Bir Vatandaş, Balkonuna İngiliz Bayraklı Havlu Asarsa: Polis Gözaltına Aldı, Mahalle Sakinleri Alkışladı

Kayseri'de yaşayan 32 yaşındaki İranlı Mohammed Reza'nın, 19 Mayıs'ta evinin balkonuna astığı havlu İngiliz bayrağına benzetilince, mahallelinin tepkisini çekti. 

Şikayet üzerine Reza polis tarafından gözaltına alınırken, Valilik konuyla ilgili açıklamasında 'Söz konusu havluyu kurutmak için balkonuna astığını iddia eden yabancı uyruklu şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır' dedi.

Kurutmak için balkona astığı İngiliz bayraklı havlu tepkiye neden oldu

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Fuzuli Caddesi'nde, İranlı Mohammad Reza K., üzerinde İngiliz bayrağı deseni olan havluyu kurutmak için balkona astı. Bu sırada balkonda bulunan diğer vatandaşlar, duruma tepki göstererek polise şikayette bulundu.

İranlı Mohammad Reza K., polis tarafından gözaltına alınırken mahalle sakinlerinin alkışladığı görüldü 📹

Polis merkezine götürülen Mohammad Reza K.'nın ifadesinde 'Ben ıslak olan havlumu kurutmak için balkona astım. Benim herhangi bir provokatif eylemim kesinlikle olmadı' dediği öğrenildi.

İngiliz bayrağı desenli havluya ise polis el koydu.

Kayseri Valiliği'nden açıklama: 'Gerekli yasal işlemler başlatılmıştır'

Valilik, olayın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'Bazı basın yayın organlarında yabancı uyruklu bir şahsın İngiliz Bayraklı havlusunu balkonuna astığı haberleri yer almıştır.

Söz konusu havluyu kurutmak için balkonuna astığını iddia eden yabancı uyruklu şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

Yaşananlar, sosyal medyanın da en çok konuşulan konularından biri oldu...

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
20.05.2020

19 Mayıs günü duş alıp havlusunu asarak hata yapmış kendisini ele vermiş. İngiliz ajanı provokatör olabilir. Havlu asmanın da günü varmış. Sınırsızım dedikleri bu olsa gerek. İran'lı değilde İngiliz vatandaşı olsaydı nasıl olurdu acaba. Zaytung kapansın bunlarla yarışamaz normalimiz zaten absürd komedi. İngiliz bayraklı işletmeleri de kapatıp tutuklayın. Vahdettin görse üzülürdü be. Yaşadığı ülkenin değerlerinden bahsedip yaşadığı ülkenin geldiği durumu görmeyen iki yüzlü göt oğlanları abd üssü hemen şuracıkta ingiliz üsslerini koruyan hava savunma sistemleride oralarda, kamu kuruluşlarını sattığın yabancı şirketlere götündeki ve elindeki yabancı menşeli markalarla da gidip domalabilirsin. Sanırsın eleştirdiği her şeyden soyutlamış kendini, değerleri varmış gibi gelmiş yine sıkıyorlar. Oğlum siz dolar gelmiyor diye ağlayan adamlarsınız. Sizi dışarıya verip dolar yerine mandal alsak ülkenin hayrına olur.

20.05.2020

ingiliz bayrağı asan alınıyo da, suriye iran ırak veya kürt bayrağı asan neden alınmıyor arkadaşım

20.05.2020

havludaki ingiliz bayragina tepki gosterenler, ingiliz subayin onunde hazirolda istanbulun anahtarini teslim eden vahdettini rahmetle anarlar.

20.05.2020

aa öyle deme, dedesi almış ya şehri istediğine verir yani

TÜM YORUMLARI OKU (73)