Kayseri'de Geri Dönüşüm Tesisinde İşçi Kayboldu: Arama Kurtarma Çalışmaları Yapılıyor

Kayseri'de bir geri dönüşüm tesisinde çöp kamyonundan dökülen çöpler bir belediye işçisinin üzerine döküldü. Belediye işçisi için tesiste arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Kayseri'de bir geri dönüşüm tesisinde yaşananlar herkesi şok etti. Tesiste çalışan belediye işçisi çöp yığının altında kaldı.

Olay Kayseri'de Molu Düzenli Çöp Depolama ve Komposto Tesisleri'nde yaşandı. Belediye işçisi, çöp kamyonundan dökülen çöplerinin altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ulusal Medikal Arama Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE), Turkuaz Arama Kurtarma, Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği (ANDA) ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) ekipleri geldi.

Olay yerine gelen ekipler 4 saatlik çalışmadan sonuç alamayınca arama çalışmaları olumsuz hava koşulları nedeniyle sabaha ertelendi.

Arama çalışmalarının görüntüleri

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
19.11.2023

sabaha kadar dayan gardaşım hava kötü üşüdük biz mi dediler giderken

19.11.2023

Türkiye'de ölmenin bin bir türlü yolu var

19.11.2023

Sorumlulugu ve sorumlulari yok..Ölen adam niye öldü .Suclu ölen deyip dosya kapatiyorlar. Bir de ne vardi eger ihmal varsa ölene bir günlügüne saf Milleti uyutmak adina ne yazikki Sehit verdik diyorlar gömüyorlar .Tedbir sorusturma hic bir sey yok deyip bir sonraki ölümlere yol aciyorlar..

19.11.2023

Allah rahmet eylesin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ