"Kaynağıma Göre" Krizi Büyüyor: Gülben Ergen'den Canlı Yayında Öfkelenen Didem Arslan'a 'Müge Anlı' Göndermesi

Gülben Ergen, 'Haber kaynağımdan aldığım bilgiye göre Narin, annesi ve amcasını uygunsuz yakalamış' diyen Didem Arslan'a sert çıkmıştı. Arslan'ın da canlı yayında “Becerebiliyorsan şarkı söyle, habercilerin işine karışma” sözleri ayrı olay oldu. Tartışma yaşadığı gazetecinin üslubuna dikkat çeken Ergen'se Müge Anlı'yı örnek gösterdi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kayıplara karışan Narin Güran'ın 19. gününde dere yatağında çuval içinde ölü bulunmasının ardından birçok iddia gündem oldu.

Sunuculuğunu yaptığı Vazgeçme programında "Kaynağıma göre Narin, amca ve annesini uygunsuz şekilde görmüş" diyen Didem Arslan Yılmaz'ın sözleri büyük tartışma yaratmıştı.

Detayları da içeriğimize eklemiştik:

"Anne ve Amcayı Uygunsuz Yakaladı": Didem Arslan'dan Narin'in Ölümü Hakkında Şoke Eden İddia!

Arslan'ın kan donduran iddiası sonrası olayı ilk gününden beri takip eden Gülben Ergen'den "Kaynağıma göre ne demek yaaa?" çıkışı gelmişti.

twitter.com

Ergen'in sözleri sonrası canlı yayında çok sert çıkan Didem Arslan Yılmaz'dan Didem Arslan ise "Bir gazetecinin kaynağını sorgulamak nedir? Sen ne biçim insansın, bu ne terbiyesizlik?" tepkisi gelmişti.

Ergen, yaşananlardan sonra Arslan'a kaynağını sorduğu için tepki gösteren bir kullanıcıya da dikkat çeken bir cevap vermişti:

Narin'le İlgili Sorusuna Didem Arslan "Bu Ne Terbiyesizlik?" Demişti: Gülben Ergen'den İmalı Yanıt Gecikmedi!

Gülben Ergen'in X hesabından yaptığı paylaşımda "Kaynağıma göre ne demek yaaa?" demesini sindiremeyen Arslan bugünkü canlı yayınında bir kez daha öfke kustu.

"Haber kaynağı ne?' diye soranlar, bir de bunu sosyal medyada paylaşıyorlar. Ne diyeyim ya... Onlar söyleyebiliyorsa, becerebiliyorsa şarkı söylemeye çalışsın. Tamam mı kardeşim? Sen önce bir şarkı söylemeye çalış" diyen Didem Arslan Yılmaz'ın tavrı dikkatlerden kaçacak gibi değildi.

"'Haber kaynağı ne?' diye bir gazeteciye soru sorma hadsizliğinde asla bulunamazsın. Kimsin sen ya? Günlerdir tweet atıp bu olaydan nemalanmaya çalışıyorsun. Yazıklar olsun sana. İnsanların işini yapmasını engel oluyorsun."

Gülben Ergen ise pek çok kişinin çok ters bir üslup kullandığı konusunda ortak fikre vardığı Arslan'ın "Sana oturup öğretecek kadar değmezsin sen. Değmezsin" sözlerine karşılıksız kalmadı.

Didem Arslan Yılmaz'ın bu tavrı karşısında Müge Anlı'yı örnek gösteren Ergen'den "Müge Anlı ağırlığı ve gücünde bunu göremezsiniz✌🏼" yanıtı geldi.

Didem Arslan, canlı yayında Gülben Ergen’e büyük atar yaptığı o anlar...

İlginizi Çekebilir

Selena Dizisinin Selin'iydi: Bir Dönem Kayıp Olan Cansu Demirci'nin Rüya Düğününden Detaylar Geldi
Kanserle Savaşırken 13 Kilo Veren Ankaralı Turgut'un Son Halini Paylaşan Gülben Ergen Acil Yardım İstedi!
Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'in Babasının Büyükelçi Olduğu Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
12.09.2024

Bu didem de yeni çıktı başımıza götünden haber uydurmasın çok saçma amcayla anneyi yakalama iddası

12.09.2024

Ya Gülben! Didem Arslan’la tek başına baş edemedin. Bir şey söyleyebilmiş olmak için Müge Anlı’ya yağ mı çekiyorsun 😀

12.09.2024

didem aslanın her zaman yaptığı bir olay ''"Kaynağıma göre'' başka bir program da bir baba için kızını hamile bırakıp öldürdü diyordu..adamı kaç kere jandarma polisler aldı ifadeye çağırdı 6 ay 1 sene adama demediği kalmadı ama adam hakkında en ufak bir şey bulamadılar..ama şuan bile didem aslan adam kızını hamile bıraktı ve öldürdü katil diyor..bir gazeteci olarak ortaya koydu delil kaynak yada bilgi var mı yok ..ama sorsan araştırmacı gazeteci...cidden ya 1 sene bir adama kızını hamile bıraktın sonra öldürdün diyipte, tüm kolluk kuvvetlerinin ve savcılarıın araştırması sonucu serbest kalan birine bunu söylemek nasıl bir durumdur ? hee adam suçlu yada suçsuz bilemem ama etik kurallar diye bişey var

TÜM YORUMLARI OKU (13)