Kaymakamlık Yalanladı: Esenler’de Yabancı Tacizciler İddiası

Sosyal medyada yayılan ‘Esenler’de yabacı tacizciler’ iddiası üzerinde kaymakamlık açıklamada bulundu. Esenler Kaymakamlığı, iddiaların yalan olduğunu söyledi.

‘İddialar tamamen gerçek dışıdır’

Esenler Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan, ‘ilçemizde yabancı uyruklu şahıslar tarafından bir çocuğa tecavüz edildiği’ yönündeki iddialar gerçek dışıdır, ilçemizde bu şekilde bir olay yaşanmamıştır. Kamu düzeni ve güvenliğini bozmayı hedefleyen bu ve benzeri paylaşımlara itibar edilmemesi hususu kamuoyunun takdirine saygıyla sunulur” denildi.

Ne olmuştu?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün sosyal medya hesabından Esenler’de taciz iddialarını gündeme getirmişti.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

RTÜK'ün İnceleme Başlattığı Jasmine Dizisine En Üst Sınırdan İdari Para Cezası ve Katalogdan Çıkarma Uygulandı
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Yaşamını Yitirdi
İspanya, Türkiye'den 35 Bin Euro Vereceği İşçi Talebinde Bulundu
YORUMLAR
06.07.2022

tacizci savunucuları ne beklersiniz bunlar yoldan çıkmış

06.07.2022

Esenlerde çalışıyorum ve adım attığınız yerde mülteciler var, türkçeyi unutuyorsun bir süre sonra arapça duymaktan. İster kapalı giyin ister açık farketmiyor, bön bön bakıyor hepsi. Yalan olduğunu hiç düşünmüyorum, cinsiyet farketmeksizin can güvenliğimiz yok.

Hadi diyelim bu söylenen yalan. Olmayacağını nereden bileceksiniz dün yapmadı ama yarın yapacaktır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ