Kayıp Narin Bulundu: Gülben Ergen, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Açıklaması Sonrası Tepkiyle Dert Yandı!

19 gün önce Diyarbakır'da kayıplara karışan ve ekipler tarafından canhıraş aranan Narin Güran'dan maalesef acı haber geldi. 8 yaşındaki talihsiz kızın cansız bedeninin bulunmasından sonra Gülben Ergen'den büyük bir tepki geldi!

Tüm Türkiye 21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden çıktıktan sonra bir daha da haber alınamayan 8 yaşındaki minik Narin Güran için tek yürek olmuştu.

Gelecek en ufak bir umutlu habere tutunduğumuz 19. günde maalesef acı haber geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya acı haberi Twitter hesabından duyurdu.

Detaylar:

Günlerdir Aranıyordu: Diyarbakır'da Kaybolan Narin Güran'ın Cansız Bedeni Bulundu!

Talihsiz kızın cansız bedeninin köye 3 kilometre mesafedeki dere yatağında bir çuval içinde bulunduğu haberi içimizi yakarken sosyal medya ayağa kalktı.

Narin'in kaybolduğu günden bu yana durmaksızın paylaşımlarda bulunan Gülben Ergen de gelen korkunç haberin ardından Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımla öne çıktı.

Bakan Yerlikaya'nın paylaşımından sonra "Yapan, göz yuman, görmezden gelen kim varsa öğrenmek istiyoruz… Neden kıydılar küçük kıza😔" ifadelerini kullandı.

twitter.com

Ergen, günlerdir canını dişine takarak arama yapan ekiplerin bunca zaman Narin'e dair iz bulamayıp bir anda bedeninin bulunmasına da sessiz kalmadı!

twitter.com

"Defalarca bakılan, evine 1,7 km mesafeye ÇUVALLA bıraktılar bu kızı!"

twitter.com

İlginizi Çekebilir

ÇGH Oyuncusu Cenan Adıgüzel Engin'in Tahliyesi Sonrası Takipçi Kasan Dilan Polat 'Fanlarına' Fena Taş Attı!
Fena Küslükler Yaşanmış: Dilan Polat Duruşmada Eltisi Hazal Erdoğan'la Hiç Yan Yana Gelmedi!
Milli Futbolcu Bertuğ Yıldırım'la Ayrılan Ala Tokel Yaşça Küçük Eski Aşkını 'Olgunluk' Üzerinden Vurdu!

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
YORUMLAR

Guben abla gozumde devlestin… iyi ki senin gibi korkusuz ve vicdanli sanatcilarimiz var

08.09.2024

Hiçte bile ne devi be ondan önce biz neler yazdık o da sefasını sürüyor şimdi. Amca ilk gün şüpheliydi zaten...

08.09.2024

Bu dediklerinin hepsini bizde düşündük. O aile kürt aşireti sanırım. Cesedi sonradan attıkları zaten belli baktı ki devlet bu işin peşini bırakmayacak bu konu böyle kapanmayacak birdenbire ceset ortaya çıktı. Desimki şu amcanın oğullarını araştırın evine bakın karısı nerede ki? Niye konuşmuyorlar çünkü trhdit edilmiştir Narinin ailesi buyuk3bir aşiretse. Ama battaniye ilk baştan beri vardı biliyorduk arabada olduğu söylendi. Hatta annesi kuzenlerini özlemiş amcasına gitmiştir dediler. Eee sonra devlet biliyordu ama cesedin bulunmadan açıklama yapılamazdı..

08.09.2024

Yahu zaten devletimizin askeride poliside elinden geleni yaptı bu şekilde istihbarattan haberi olmayarak yorum yapmak milletin yaptığı her pislikte sorumsuzlukla devleti yönetimi suçlamak çok kolay Allah ağız cermiş ne dediğinizi bilmeden konuşuyoruz birbirimize destek olup narının acısını paylaşmak yerine işin peşini bırakmamak adı altında nasıl yönetime suç atabilirim zihniyetindeyiz maalesef herşey biyana narine Allah'tan rahmet diliyoruz milletim ve kendim adıma ailesi adına sabır diliyorum Allah kimsenin başına vermesin. 😔😮‍💨😓

08.09.2024

Devlet pek çok şeyde herşeyi biliyor zaten de elinden geleni ne kadar yaptığı tartışılır. Ha görmek bilmek istemeyene durum baska tabii. Darbelerde , yangınlarda , kadin cinayetlerinde, vakiflarda tarikatlerde dönen gerçek turlu akil almaz olayda da devletin bilgisi var ama önüne ne kadar geçiliyor..??? Askeriyeye tarikat eli lk uzandiginda uyarilan ama bunu tiye alan yuce devletimiz 15temmuz sonrasi kandırıldığını itiraf etmisti. O zaman çoğu kesimin gördüğü bir tehdidi göremeyecek kadar meşgul muydu yoksa göz mu yumdu mesela?? Ve simdi ayni hatayi daha hayati olarak tekrar ederken ve yine tekrar tekrar uyarılırken neden görmezden gelip tam gaz askeriyei cemaatlestirmeye kaldığı yerden devam ediyor pek yüce azametli devletimiz ?? 15 temmuzu sadece eğlencelik bir hatira töreni olarak hafızalara kazidiginiz sürece bu millet KANDİRİLMAYA mahkumdur. İyi uykular sizlere..!!!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ