Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'i Arama Çalışmalarına Metafizikçiler de Dahil Oldu

ABD'deki Dünya Bankası'nda bir dönem Asya Direktörü olarak çalıştıktan sonra emekli olan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg, Balıkesir Gönen'deki yazlık evinden yürüyüşe çıktıktan sonra kayboldu. Ekipler Haziran ayından beri çalışmaları devam ettiriyor. Kayıp ekonomist için metafizikçiler de devreye girdi. Detaylar içerikte!

ABD'deki Dünya Bankası'nda bir dönem Asya Direktörü olarak çalıştıktan sonra emekli olan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'i arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mayıs ayında İngiliz eşi Angela Berzeg ile memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen Berzeg, 17 Haziran'da Doberman cinsi eğitimli köpeği Tina ile yürüyüşe çıkmış, ancak geri dönmemişti.

Aramalar sonucunda Berzeg bulunamazken köpeği Tina ise olaydan 74 gün sonra eve geri dönmüştü. Bunun üzerine Tina da aramalara dahil edilmişti.

Ancak 74 gün boyunca barındığı yere gitmesi için GPS takılıp aç bırakılan ve bulunduğu yere götürülerek doğaya salınan Tina her seferinde kayıp sahibinin yanına değil yazlık eve geri dönmüştü.

Arama çalışmalarına katkısı olmayacağı düşünülen Tina, İstanbul'a dönen Angela Berzeg'e teslim edilmiş; Angela Berzeg ise eşi Korhan Berzeg'in bulunmasında yardımcı olacak kişiye 1 milyon lira ödül vadetmişti.

Gönen'de kaybolan 83 yaşındaki ekonomistin bulunması için ekipler her ihbarı değerlendirmeye başladı. Üstelik arama çalışmalarına 5 metafizikçinin de yer gösterdiği öğrenildi.

Aralarında Samsun ve İstanbul'da yaşayanların da olduğu 5 kişinin Gönen’e gelip Berzeg için nokta verdiği öğrenildi. Ancak gösterilen yer ve çevrelerinde yapılan aramalarda da bir sonuç alınamadı.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Türk ve Suriyelilerin Umuda Yolculuğu Felaketle Bitiyordu: Alman Polisi Bile Şaştı Kaldı
Sivas Madımak Katliamı Davası’nda Yeni Gelişme: Son Dava da Düştü!
iPhone 12 Yasağı Büyüyor: Belçika da Harekete Geçti

Popüler İçerikler

Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
14.09.2023

Bir şey çıksaydı o zaman haber değeri olurdu. Çıkmaması zaten normal, ne olacaktı palavracı medyumların dediği yerde mi bulacaklardı?

14.09.2023

Bu nasıl bir yaklaşım. Anlaşılan adam düşünebileceğimizden çok daha önemli birisi ve kaçırıldı. Şu yetisiz Dilan mıdır nedir, onu birinci sıralarda göreceğimize, bu çok daha önemli bir haber!

14.09.2023

O bi milyonu bulana verene kadar adamı telefonsuz salmasa mıydınız ormana teyze?

14.09.2023

oldu olacak "şeytan aldı götürdü satamadı bgetirdi" diye arayın adamı tövbe estağfurullah yaaa

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ