Kavgada Yardım Ettiği Kişinin Silahından Çıkan Kurşunla Vuruldu!

Siirt'te iki grup arasında taş, sopa ve silahlı kavga çıktı. Olayla ilgisi olmayan L.Ö. (42), yaralı olarak yerde yatan M.E. (28)'in tabancasından çıkan kurşunlarla 3 yerinden yaralandı. 

Kooperatif Mahallesi Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarında, akşam saatlerinde iki grup arasında sözlü tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı kavgaya dönüştü.

Kavgada Y.Ç. (18) silahla, M.E. ise aldığı sopa darbeleriyle yaralandı. Olayla ilgisi olmadığı belirtilen L.Ö. ise yerden kaldırmak istediği yaralı M.E.'nin tabancasından çıkan kurşunlarla 3 yerinden yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılardan L.Ö. ve Y.Ç., ilk müdahalenin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. M.E. ise güvenlik amacıyla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. L.Ö.'nün yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
22.08.2023

İki kişi kavga ediyorsa bilin ki ikiside ayıdır yol yordam bilmezdir. Bilseler kavga etmezler. Kavga eden insanları ayırmayın izleyin ki anlatacak eğlenceli hikayeleriniz olsun. Kavga ayrılmaz izlenir. Bakınız mesela ben. Ölmedim. Niye? Çünkü hiç bir kavgayı ayırmadım. Adaşım var mesela kavgayı ayırırken birini öldürdü.. Hala hapiste. Gerek yok... Banane? Yiyin birbirinizi ete para vermeyin. Başka şeyler yapın, başka şeylere para vermeyin.

22.08.2023

bırakın köpekler birbirini yesin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ